اعتراضات در سقز و حمله به مرکز نظامی ارتش | اینترنت شهر قطع شد
![اعتراضات در سقز و حمله به مرکز نظامی ارتش | اینترنت شهر قطع شد](https://static2.arshehonline.com/thumbnail/uUseFFgCPH0w/1I4J6itS3GfnjuSKVDUBDwQRdcYuOxktxUYOgemI7_ol9JOJQrP16H82tbZYtWm--Wglzc7Lxj5DGlCi5X0iij1PMCfmunchTDGkWQDccyQIAn-EN_Evi0ql8dZNTB6n/تجمع+در+سقز+سنندج.jpg)
جمعیت حاضر در مراسم چهلمین روز درگذشت مهسا امینی بعد از پایان مراسم در آرامستان، به سمت شهر سقز و منازل خود حرکت کردند، اما طی مسیر بازگشت به واسطه تحرکات برخی از آنها و استقرارشان در خیابانهای شهر، فضا کمی ملتهب شد.
به گزارش ایسنا، از صبح امروز همزمان با چهلمین روز درگذشت مهسا امینی مردم سقز و شهرهای اطراف در جمعیتی که در حالت حداکثری نزدیک به 10 هزار نفر برآورد میشد، به سمت محل دفن وی در آرامستان آیچی حرکت کردند، حضور این جمعیت در مراسم از سوی نیروهای انتظامی حاضر در محل و معابر شهر با مانعی مواجه نشد.
بین جمعیت حاضر در آرمستان آیچی و نیروهای انتظامی حاضر در محل در طول برگزاری مراسم چهلم بر سر مزار مهسا امینی درگیری رخ نداد، جمعیت حاضر اغلب شعارهایی با گویش کردی سر میدادند، برخی از جمعیت با آمادگی درگیری به سمت شهر حرکت کردند به نحوی که یکی از حاضران پرچم اقلیم کردستان را برافراشته بود.
با وجود آنکه از سوی نیروهای انتظامی ممانعتی جهت حضور افراد بر سر مزار مهسا امینی وجود نداشت و جمعیت بدون درگیری در آرامستان آیچی حاضر شده و بازگشتند، اما پلاک های برخی خودروهای حاضر در آرامستان که پس از مراسم به سمت شهر حرکت کردند، گل مالی شده بود همچنین در بین جمعیت افرادی مشاهده میشد که چهره خود را پوشانده بودند.
در پایان مراسم آرامستان آیچی و بازگشت جمعیت به شهر سقز، برخی افراد بنا داشتند به مرکز نظامی ارتش حمله کنند که با ممانعت جمعی از مردم حاضر در مراسم پراکنده شدند.
تعداد محدودی از حاضران در چهلم مهسا امینی نیز در ابتدای شهر سقز با نیروهای انتظامی درگیری داشتند که پس از آن پراکنده شده و به حاشیه شهر رفتند.
بعد از ظهر امروز (چهارشنبه) عمده افراد حاضر در مراسم چهلم مهسا امینی به خانه های خود بازگشتند، اما برخی همچنان در سطح شهر سقز حضور داشته به نحوی که این شهر در بعد از ظهر مراسم چهلم، فضایی ملتهب، اما بدون درگیری را تجربه کرد.
به دنبال التهابات و درگیریهای پراکنده به وجود آمده بعد از مراسم چهلم، به جهت ملاحظات امنیتی اینترنت شهر سقز قطع شد.
هم اکنون دیگران می خوانند-
جزئیات تازه از درگذشت «پارسا اکبریان» دانشآموز کرجی | داور فوتبال چشمان فرزندش را اهدا کرد
-
واکنش استاندار کردستان به خبر حضور «وریا غفوری» و «علی دایی» در مراسم چهلم «مهسا امینی»
-
حال و هوای شهر سقز در چهلم «مهسا امینی» | حضور مردم به همراه شعار + عکس
-
اظهارات دادستان درباره کشته شدن «سینا ملایری» در اعتراضات اراک
-
واکنش معاون امنیتی استاندار همدان به درگذشت «نگین عبدالملکی» | متهم این پرونده در زندان است
-
واکنش وکیل «نیکا شاکرمی» به عکسی که مقام قضایی منتشر کرد | این اتفاق خودکشی نبود، انتساب این عکس به نیکا را تکذیب میکنیم
بیشتر بخوانید
- درخواست نماینده سقز برای شفافسازی حادثه «مهسا امینی» | مهسا قربانی شد
- هشدار فرمانده سپاه بیتالمقدس درباره اعتراضات در کردستان
- گزارش همشهری از اعتراضات در مشهد، رشت، اصفهان و کرج | چند زخمی در دیواندره | لیدرهای اعتراضات...
- نماینده سقز: مطالبه ما حقخواهی و روشن شدن ابعاد موضوع درگذشت «مهسا امینی» است
![اعتراضات در سقز و حمله به مرکز نظامی ارتش | اینترنت شهر قطع شد 2](https://static3.arshehonline.com/thumbnail/om0fnCstuWE7/1I4J6itS3GfnjuSKVDUBDxuepfb1ULVsxbGnSYn041GS4Sd9ivJB6UDj3XZInZz15L7OPlq9sVBf8SLp42puzDX_vnfkYUgWMPp-0kZML5rhhCunpmE_Qg,,/علی+کریمی.jpg)