یک‌شنبه 4 آذر 1403

اعلام برنامه‌های ویژه دانشگاه جامع علمی کاربردی در هفته ملی پژوهش و فناوری

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
اعلام برنامه‌های ویژه دانشگاه جامع علمی کاربردی در هفته ملی پژوهش و فناوری

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر علی صدر با اعلام این خبر گفت: برنامه‌های هفته پژوهش و فناوری امسال در دو بخش استانی و ملی در سطح کشور برگزار می‌شود. برنامه‌های استانی هفته پژوهش و فناوری در سطح واحد‌های استانی از 12 آذرماه سالجاری آغاز شده و تا 15 آذرماه ادامه دارد. همچنین نمایشگاه ملی دستاورد‌های پژوهش،...

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر علی صدر با اعلام این خبر گفت: برنامه‌های هفته پژوهش و فناوری امسال در دو بخش استانی و ملی در سطح کشور برگزار می‌شود. برنامه‌های استانی هفته پژوهش و فناوری در سطح واحد‌های استانی از 12 آذرماه سالجاری آغاز شده و تا 15 آذرماه ادامه دارد. همچنین نمایشگاه ملی دستاورد‌های پژوهش، فناوری و فن‌بازار از 19 تا 22 آذرماه سالجاری در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران (سالن 5، غرفه 7) برگزار می‌شود.

وی افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی به منظور حضور مؤثر در بیست و سومین نمایشگاه ملی دستاورد‌های پژوهش، فناوری و فن‌بازار، برنامه‌های متنوعی را به شرح زیر تدارک دیده است:

بخش دستاورد‌های پژوهش و فناوری

بخش اصلی غرفه نمایشگاه که در فضایی بالغ بر 270 مترمربع تعبیه شده و آخرین دستاورد‌های برتر و منتخب حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه ارائه خواهد شد. دستاورد‌های ارائه شده در این بخش با حضور فناوران ذیربط تشریح خواهد شد.

بخش فن‌بازار و نمایشگاه اشتغال

در سال جاری بخش ویژه‌ای به عنوان پنل کار و اشتغال در غرفه دانشگاه در نظر گرفته شده است تا صنایع بزرگ پشتیبان مراکز آموزش علمی کاربردی بتوانند در قالب 8 میز تخصصی، ظرفیت‌های شغلی مجموعه خود را ارائه نمایند. این بخش که با حمایت مجموعه‌های بزرگ و تأثیرگذار تولیدی، صنعتی، بازرگانی و اقتصادی کشور همچون گروه صنعتی گلرنگ، گروه صنعتی انتخاب، گروه صنعتی گلستان، مجتمع صنعتی ماموت، سازمان مدیریت صنعتی، مجموعه ارگ بم، مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی ایران و تشکیلات خانه کارگر جمهوری اسلامی ایران فعالیت خواهد کرد علاوه بر ارائه موقعیت‌های شغلی و بیان نیازمندی‌های آتی نیروی انسانی به تشریح دستاوردها، توانمندی‌های فنی، ظرفیت‌های آموزشی، پژوهشی و مهارت‌آموزی ویژه آن‌ها اشاره خواهد کرد.

بخش مشاوره شغلی و توسعه کسب و کار

طی روز‌های برگزاری نمایشگاه، میز مشاوره شغلی و توسعه کسب و کار با بهره‌گیری از اساتید مجرب این عرصه به مخاطبان خدمات رایگان مشاوره‌ای ارائه خواهد داد. راه‌اندازی و توسعه کسب و کار، تجاری‌سازی و بازاریابی، قرارداد‌های تجاری، اشتغال و کارآفرینی، برندینگ محصولات، مالکیت فکری و ارزیابی اختراعات، تسهیلات صندوق‌های اشتغال و کارآفرینی، کسب و کار‌های دانش‌بنیان و صنایع خلاق از جمله محور‌های تعیین شده برای ارائه خدمات مشاوره‌ای در این ایام خواهند بود.

استودیوی تولید محتوا

در ایام برگزاری نمایشگاه یک استودیوی تولید محتوا، برای ضبط و تولید برنامه‌های ویژه و تولید محتوای کوتاه از مدعوین ویژه انجام خواهد شد.

بخش تور فناوری

به منظور آشنایی بیشتر دانشجویان با دستاورد‌های فناورانه و ترغیب به حضور و نقش‌آفرینی بیشتر در زیست‌بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی طی برنامه‌ریزی صورت گرفته مقرر است، مراکز علمی کاربردی استان تهران با برگزاری تور‌های فناوری زمینه حضور و بازدید دانشجویان از این نمایشگاه را فراهم نمایند. با هماهنگی و تمهیدات در نظر گرفته شده تور‌های کسب و کار ویژه دانش‌آموزان و هنرجویان هنرستان‌ها برای بازدید از غرفه دانشگاه، مزیت‌های آموزشی و اشتغال‌آفرین نظام مهارتی، آشنایی با توانمندی‌های دانشجویان و دانش‌آموختگان علمی کاربردی، ظرفیت‌های شغلی و کارآفرینی صنایع پشتیبان مراکز علمی کاربردی برنامه‌ریزی شده است.

میز ارتباط با دانشگاه جامع علمی کاربردی

به منظور پاسخگویی شایسته به نیاز واحد‌های مختلف صنعتی، تولیدی و اقتصادی در این دوره از نمایشگاه، میز ارتباط با دانشگاه تعبیه شده است تا امکان پاسخگویی به نیاز‌های پژوهشی، فناوری و آموزشی آن‌ها به سادگی در دسترس باشد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی در خاتمه اظهار داشت: برگزاری و استقبال از چنین نمایشگاه‌هایی فرصت مناسبی در اختیار دانشجویان، مدرسان و بخش‌های مختلف صنعت و جامعه قرار می‌دهد تا با ظرفیت‌های مثال‌زدنی دانشگاه جامع علمی کاربردی آشنا شوند، این موضوع سبب افزایش روحیه خودباوری و تعامل بیشتر صنعت، جامعه و دانشگاه خواهد شد.