افتتاح 124 هزار واحد مسکن مهر از ابتدای دولت سیزدهم
وزیر راه و شهرسازی گفت: از ابتدای دولت سیزدهم 124 هزار واحد مسکن مهر در کل کشور به بهره برداری رسیده است.
مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی در مراسم بهره برداری از پروژه های مسکن مهر پردیس با بیان اینکه امسال کارهای مناسبی در بخش مسکن توسط بخش دولتی و بخش خصوصی انجام شده است گفت: سال 98 و99 در حالی پشت سر گذاشتیم که رشد تولید مسکن منفی 13 و مکفی 15 را تجربه کرد.
وی ادامه داد: به گواه آمار این عددها حاکی از عقب ماندگی در تولید مسکن کشور بود که اثرات آن را در صنایع شاهد بودیم. در 8 ماهه امسال رشد بخش مسکن به مثبت 3.8 رسید.
وی تصریح کرد: در بخش مسکن نیازمند ثبت رکوردهای بیشتری هستیم تا به خانه دار شدن مردم و تعادل در قیمت بازار برسیم.
بذرپاش بیان کرد: ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن از دو میلیون و 400 هزار واحد عبور کرده است که نشان از تلاش و پشتکار دولت در بخش مسکن است.
وی با بیان اینکه 240 هزار واحد مسکن مهر در کل کشور از دولت های قبل به دولت سیزدهم ارث رسیده بود گفت: با همکاری تمامی دستگاه ها تا به امروز 124هزار واحد مسکن مهر توسط دولت سیزدهم به بهره برداری رسیده است.
باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی