افزایش مبتلایان روزانه کرونا در امارات

امارات متحده عربی برای دومین روز متوالی از ثبت بیش از 500 مورد جدید ابتلا به کووید -19 و افزایش شمار مبتلایان روزانه خبر داد.
به گزارش ایسنا، مقامات امارات متحده عربی اعلام کردند در 24 ساعت گذشته 574 مورد ابتلای جدید به کرونا در این کشور ثبت شده که البته در این بازه زمانی هیچ مرگ و میری رخ نداده است.
همچنین در روز گذشته این کشور 541 مورد ابتلا و دو مورد مرگ و میر ناشی از کروناویروس را تایید کرده بود.
وزارت آموزش و پرورش امارات نیز از بازگشایی مدارس در این هفته خبر داده و اعلام کرد البته برخی از مدارس به دلیل مشاهده موارد مشکوک به کرونا در میان کارمندان خود، آموزش را به صورت آنلاین و از راه دور انجام میدهند.
از زمان ثبت 683 مورد ابتلا به کرونا در امارات متحده عربی در پنجم ژوئیه، عفونتهای روزانه در بالاترین حد خود در این کشور قرار دارند. از زمان اوج شیوع روزانه کرونا در ماه مه در دوره های مختلف، اوج شیوع اکنون دوباره به امارات بازگشته است.
مشاغل و اماکن عمومی از زمان لغو محدودیتها در تاریخ 24 ژوئن در سراسر کشور مجددا آغاز به کار کرده و مرکز گردشگری دبی در تاریخ هفتم ژوئیه برای بازدیدکنندگان خارجی بازگشایی شد.
بنا بر گزارش رویترز، امارات متحده عربی از زمان آغاز همهگیری کرونا 70 هزار و 805 مورد ابتلا به کووید -19 و 384 مورد مرگ ناشی از آن را ثبت کرده است، هرچند دولت این کشور اعلام نمیکند که موارد ابتلا و مرگ و میر در کدام بخش از کشور اتفاق افتاده است.
انتهای پیام