دوشنبه 15 بهمن 1403

افزایش یک میلیون قطعه ای ظرفیت جوجه ریزی مرغ گوشتی در شهرستان درمیان

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
افزایش یک میلیون قطعه ای ظرفیت جوجه ریزی مرغ گوشتی در شهرستان درمیان

نصیرائی گفت: امسال 7 میلیون قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌های شهرستان درمیان انجام شد که نسبت به سال قبل از آن یک میلیون قطعه بیشتر بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید محسن نصیرائی مدیرجهادکشاورزی شهرستان درمیان در گفت و گو با خاورستان، اظهار کرد: شهرستان درمیان دارای 200 پروانه بهره‌برداری مرغ گوشتی است که در حال حاضر 178 واحد فعال و جوجه‌ریزی در آن انجام شده است.

وی با بیان اینکه 7 میلیون قطعه جوجه‌ریزی امسال در مرغداری‌های این شهرستان انجام شد که نسبت به سال قبل از آن یک میلیون قطعه بیشتر بود، افزود: در این مدت 16 هزار و 100 تن گوشت مرغ تولید و روانه بازار شده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان درمیان بیان کرد: با وجود اینکه پرورش‌دهندگان مرغ سال گذشته مشکلات متعددی داشته اند، اما تولید گوشت مرغ 20 درصد افزایش یافت.

نصیرائی عنوان کرد: تامین به موقع نهاده‌های طیور و توسعه زنجیره صنعت مرغ از عوامل رغبت مرغداران به افزایش جوجه‌ریزی بوده که موجب افزایش تولید گوشت مرغ و عرضه آن در بازار شده است که خود این عدد و آمار گواهی بر بهبود روال و عملکرد وزارت جهادکشاورزی در مدیریت گوشت مرغ و تامین نهاده ها است.

وی گفت: شهرستان درمیان حدود یک سوم گوشت مرغ استان خراسان جنوبی را تولید می‌کند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان درمیان افزود: تولید مرغ گوشتی در درمیان یک مزیت‌های نسبی اقتصادی شده است و رغبت عمومی به ورود بهره برداران در این عرصه وجود دارد لذا مسئولان برای تداوم این مهم باید تمهیدات لازم را بیندیشند.

انتهای پیام /