افساد فی الارض
افساد فی الارض
در هفتهای که گذشت قتل زن جوان 17 ساله اهوازی و متعاقب آن توقیف پایگاه خبری رکنا به عنوان منبع منتشرکننده این خبر از جمله مهمترین و پربحثترین اخبار حقوقی و قضایی بودند.
خداییان گفت: در مدت زمان کوتاهی بخشهای زیادی از سواحل شمال و جنوب کشور و حریم و بستر رودخانه کرج آزاد سازی شده است.
وکیل جنایی و حقوقدان: مگر میشود شخصی به خود اجازه دهد در ملاءعام این اقدام را انجام دهد و هیچ نگرانی و استرسی نداشته باشد.
ایرنا نوشت: وکیل جنایی و حقوقدان با اشاره به اینکه قتل هولناک همسر و انتشار تصاویر آن در فضای مجازی روح جامعه را جریحهدار کرد، گفت: اگر قرار باشد علاوه بر قتل، عنوان مجرمانه دیگری برای این فرد در نظر گرفته شود، افساد فی الارض است زیرا وی مرتکب بارزترین نوع فساد شده است.
تهران - ایرنا - وکیل جنایی و حقوقدان با اشاره به اینکه قتل هولناک همسر و انتشار تصاویر آن در فضای مجازی روح جامعه را جریحهدار کرد، گفت: اگر قرار باشد علاوه بر قتل، عنوان مجرمانه دیگری برای این فرد در نظر گرفته شود، افساد فی الارض است زیرا وی مرتکب بارزترین نوع فساد شده است.
بهروز حسنی اعتماد گفت: جمشید شارمهد متولد 1334 تبعه ایران و دارای تابعیت مضاعف آلمان و اقامت در آمریکا است. وی متهم است به افساد فی الارض از طریق طراحی و هدایت اقدامات تروریستی از جمله بمب گذاری در حسینیه شیراز در تاریخ 24 فروردین 1387 که موجب به شهادت رسیدن 14 نفر و مجروح شدن تقریباً 300 نفر شده است.
ایسنا نوشت: دادگاه رسیدگی به پرونده جمشید شارمهد سرکرده گروهک تروریستی تندر، امروز صبح به صورت علنی به ریاست قاضی صلواتی برگزار شد.
دادگاه رسیدگی به پرونده جمشید شارمهد سرکرده گروهک تروریستی تندر، امروز صبح به صورت علنی به ریاست قاضی صلواتی برگزار شد.
دادگاه رسیدگی به پرونده جمشید شارمهد سرکرده گروهک تروریستی تندر، امروز صبح به صورت علنی به ریاست قاضی صلواتی برگزار شد.
نخستین رسیدگی به پرونده سرکرده گروهک تروریستی تندر به ریاست قاضی صلواتی برگزار شد که در بخشی از آن نماینده دادستان به ارتباط "جمشید شارمهد" با اعضای افبیآی و موساد اشاره کرد.
دادگاه رسیدگی به پرونده جمشید شارمهد سرکرده گروهک تروریستی تندر، امروز صبح به صورت علنی به ریاست قاضی صلواتی برگزار شد.
نماینده دادستان گفت: جمشید شارمهد متولد 1334 تبعه ایران و دارای تابعیت مضاعف آلمان و اقامت در آمریکا است. وی متهم است به افساد فی الارض از طریق طراحی و هدایت اقدامات تروریستی از جمله بمب گذاری در حسینیه شیراز در تاریخ 24 فروردین 1387 که موجب به شهادت رسیدن 14 نفر و مجروح شدن تقریباً 300 نفر شده است.
تهران - ایرنا - نماینده دادستان در دادگاه رسیدگی به پرونده جمشید شارمهد سرکرده گروهک تروریستی تندر، گفت: این متهم قصد انجام 23 اقدام تروریستی داشته که در انجام پنج مورد موفق و 18 اقدام تروریستی وی ناکام مانده است.