دوشنبه 17 آذر 1404

افشای نشست محرمانه اسرائیل، قطر و آمریکا / رسانه آمریکایی جزئیات را لو داد

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
افشای نشست محرمانه اسرائیل، قطر و آمریکا / رسانه آمریکایی جزئیات را لو داد

اقتصادنیوز: آکسیوس به نقل از دو منبع آگاه اعلام کرد نشست محرمانه اسرائیل، قطر و آمریکا به میزبانی استیو ویتکاف، نماینده کاخ سفید و با حضور رئیس موساد به نمایندگی از اسرائیل و یک نماینده از قطر برگزار شد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فرارو، پایگاه خبری آمریکایی آکسیوس فاش کرد اسرائیل و قطر نشستی محرمانه را با حضور آمریکا برای بازسازی روابط برگزار کرده‌اند.

این پایگاه آمریکایی به نقل از دو منبع اگاه اعلام کرد پس از حملات ناکام اسرائیل به دوحه قطر، اسرائیل و قطر روز یکشنبه با حضور آمریکا نشستی سه جانبه را در نیویورک به منظور بازسازی روابط برگزار کردند.

طبق گزارش آکسیوس، این مسأله از آن جهت اهمیت دارد که این نشست محرمانه، سطح بالاترین دیدار میان اسرائیل و قطر از زمان توافق برای پایان جنگ محسوب می‌شود؛ توافقی که با میانجی‌گری کلیدی قطر حاصل شد.

آکسیوس در ادامه به نقل از دو منبع آگاه اعلام کرد این نشست به میزبانی استیو ویتکاف، نماینده کاخ سفید و با حضور رئیس موساد به نمایندگی از اسرائیل و یک نماینده از قطر برگزار شد.

گفتنی است در تاریخ 9 سپتامبر (18 شهریور) جت‌های جنگنده اسرائیلی حمله‌ای را علیه سران حماس در دوحه قطر به انجام رساندند. اگرچه در این حمله سران ارشد حماس زنده ماندند، اما یک نیروی امنیتی قطر کشته شد. پس از این حمله بود که قطر در پاسخ از میانجی‌گری میان اسرائیل و حماس عقب کشید و کشورهای عربی یکپارچه اسرائیل را محکوم کرده و به دولت ترامپ فشار آوردند تا اسرائیل را مجبور کند جنگ غزه را پایان دهد.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید