پنج‌شنبه 30 مرداد 1404

افغانستان؛ محور گفتگوی آمریکا با متحدانش در دوحه

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
افغانستان؛ محور گفتگوی آمریکا با متحدانش در دوحه

اقتصادنیوز: نماینده ویژه امریکا برای افغانستان، از گفت و گو با متحدان کلیدی ایالات متحده در مورد افغان‌ها خبر داد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، نماینده ویژه امریکا برای افغانستان، از گفت و گو با متحدان کلیدی ایالات متحده در مورد افغان‌ها خبر داد.

خبرگزاری جمهور گزارش داد، توماس وست در یک توییت نوشت: با اعضای "مجمع فکر آینده افغانستان" که شامل شماری از اعضای حکومت پیشین افغانستان، فعالان حقوق زن، فعالان مدنی و بزرگان قبایل می‌شود، در دوحه دیدار کردم.

نماینده ویژه امریکا افزود در این نشست حامیان و مخالفان طالبان پیشنهادهای مختلفی برای رسیدگی جامعه بین‌المللی به چالش‌های موجود در افغانستان ارایه کرده‌اند.

او گفت همه شرکت‌کنندگان در این نشست، از گفت وگو به‌عنوان راه حل چالش‌های کنونی افغانستان حمایت و با مبارزات مسلحانه مخالفت کرده‌اند.

وست دو روز پیش، دور جدید سفرهای خود را برای گفت وگو بر سر مساله افغانستان آغاز کرد.

همچنین بخوانید