یک‌شنبه 4 آذر 1403

اقتصادی ترین نوع آموزش از منظر رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
اقتصادی ترین نوع آموزش از منظر رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان معتقد است که اقتصادی ترین نوع آموزش، آموزش مهارتی است.

رضا نقدی در دیدار با معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری سمنان اظهار کرد: خود اشتغالی، کارآفرینی و کمک به بهره وری نیروی کار، هدف اصلی دانشگاه فنی و حرفه‌ای است.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان افزود: دانشگاه فنی و حرفه ای، دانشگاهی مهارت محور با تربیت نیروی کار ماهر و چیره دست همراه با پنجه های کارآمد است.

وی گفت: جمعیت دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای بالغ بر 140 هزار دانشجو در تمامی استان های کشور و در 176 دانشکده در 114 شهر کشور و 31 استان در سطح کشور می باشد.

نقدی با اشاره به وجود 2300 کارگاه و آزمایشگاه در کشور خاطرنشان کرد: بیش از 60 درصد دروس در این دانشگاه به صورت کارگاهی و آزمایشگاهی برگزار می شود.

وی آمار اشتغال فارغ التحصیلان این دانشگاه را بیش از 63 درصد برشمرد و گفت: دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان سمنان به عنوان تنها دانشگاه دولتی مهارتی در استان در 4 دانشکده با 4 هزار دانشجو و 500 عضو هیئت علمی، مدرس و نیروی حق‌التدریس رسالت و ماموریت خود را دنبال می‌کند.

نقدی با تاکید بر اینکه اقتصادی ترین نوع آموزش، آموزش مهارتی است، اضافه کرد: آمار اشتغال دانش‌آموختگان نشان می‌دهد دانشگاه فنی و حرفه‌ای متناسب با نیاز صنعت رشته‌های تحصیلی را ارایه می‌دهد تا دانشجو بعد از فارغ‌التحصیلی دغدغه اشتغال نداشته باشد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان یادآور شد: 58 رشته کاردانی و کارشناسی مهارتی در این دانشگاه به منظور تقویت ارتباط صنعت با دانشگاه ارائه می‌شود که از این تعداد 38 رشته در مقطع کاردانی و 20 رشته در مقطع کارشناسی است.

نقدی با اشاره به اهمیت تربیت نیروی ماهر و آماده کار در دانشگاه ها، تصریح کرد: خود اشتغالی، کارآفرینی و کمک به بهره وری نیروی کار، هدف اصلی دانشگاه فنی و حرفه‌ای است.

رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان سمنان گفت: دانشگاه فنی وحرفه‌ای دولتی و تحصیل در مراکز این دانشگاه علمی رایگان است و در سال جدید مجوز اخذ رشته های طراحی لباس در مقطع کارشناسی پیوسته، کارشناسی مهندسی مکانیک خودرو و حسابداری به صورت ناپیوسته و رشته‌های کاردانی مانند انرژی تجدیدپذیر خورشیدی، تبرید، گرافیک، تربیت بدنی، معماری، هنرهای تجسمی - نقاشی، تولید و بهره برداری گیاهان دارویی و معطر، از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اخذ شده است.

معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری سمنان نیز خاطر نشان کرد: فرهنگ کار بسیار مهم و کلیدی است و باید بر تقویت زیرساخت ها جهت تاثیر ویژه بر روی فرهنگ کار توجه شود.

فاطمه منصوری گفت: مهارت آموزی و افزایش آموزش های کاربردی راهکار مهم کاهش بیکاری است.

وی با اشاره به سند راهبردی توسعه آموزش‌های مهارتی استان گفت: ترویج و توسعه فرهنگ مهارت‌های آموزشی از مهم‌ترین اهداف این سند است که دانشگاه ها باید از این ظرفیت بهره گیرند.

وی خاطر نشان کرد: بهره وری و استفاده بهینه از نیروی انسانی مورد توجه مسئولان حوزه اشتغال باشد و با اجرای طرح های آموزشی و پیش از آن فرهنگ سازی در محیط خانواده باید به سمت این موضوع مهم گام برداشت.

انتهای پیام