اقتصاد فضایی
اقتصاد فضایی
مشاور رییس سازمان فضایی، پوشش گسترده، در دسترس بودن در همه جا و در هر زمان و دسترسی سریع و بهموقع را از مزایای فناوریهای فضایی نام برد و گفت: بر این اساس شرکتهای استارتآپی در این حوزه سامانههایی در زمینههایی چون پایش آلودگی هوا، طوفانهای گرد و غبار و تعیین مسیر سبز را از طریق دادههای ماهوارهای ارائه کردند.
امسال دومین سالی است که به دلیل پاندمی کرونا، برنامههای هفته جهانی فضا به صورت مجازی برگزار میشود و این ویروس نه تنها رویدادهای علمی بلکه بیشتر شئون زندگی زمینیان را متحول کرده است.
امسال دومین سالی است که به دلیل پاندمی کرونا، برنامههای هفته جهانی فضا به صورت مجازی برگزار میشود و این ویروس نه تنها رویدادهای علمی بلکه بیشتر شئون زندگی زمینیان را متحول کرده است و شاید دیگر زمان آن رسیده است که زندگی بر روی زمین را با کاربردهای بیشتر فناوریهای فضایی در زمین تجربه کنیم.
روسیه اخیرا تهدید به ترک ایستگاه فضایی بینالمللی (ISS) کرده است و این میتواند تأثیر زیادی در آینده این ایستگاه فضایی داشته باشد و آن را به انتهای راه خود نزدیک کند.
تهران - ایرنا - معاون وزیر ارتباطات گفت: اقتصاد فضایی، یک اقتصاد نوظهور و استراتژیک است که تا دو دهه آینده رشد بسیار زیادی خواهد داشت.
به اعتقاد محققان صنایع فضایی ماهوارههای مکعبی کوچک نسبت به سایر حوزههای فضایی به بازار نزدیکتر است، ضمن آنکه بر اساس برآوردها بازگشت سرمایه در این حوزه 20 تا 100 برابر سایر صنایع است و از این حیث قابل مقایسه با سایر صنایع نیست.
مشاور رئیس سازمان فضایی کشور درباره اینترنت ماهوارهای و اقتصاد فضایی گفت: آینده هر کشوری را انقلاب فضایی و اقتصاد فضایی تعیین میکند چراکه 139 درصد رشد اقتصادی تا دو دهه آینده به دست فعالیتهای فضایی میافتد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مرتضی براری معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه ایران به فناوری ماهوارهبر نسل سوم دست یافته است، گفت: همانطور که میدانید در آیندهای نزدیک تمام تکنولوژی و توسعهیافتگی کشورها توسط فضا و ماهواره انجام میشود که در این زمینه یکی از اولویتهای کشور ما تمرکز بر علم فضا و دستاوردهای فضایی است که خوشبختانه طی چند سال اخیر با سرمایهگذاری...
رئیس سازمان فضایی با بیان اینکه ماهوارهبر ظفر توانایی ارسال همزمان دادههای دریافتی به 256 ایستگاه فضایی در دنیا را دارد، گفت: ایران به فناوری ماهوارهبر نسل سوم با عنوان «سریر» دست یافته است.
قرار گرفتن ایران بین 10 کشور فضایی جهان ثمره بیش از 4 دهه تلاش و مجاهدت فرزندان این سرزمین بوده و اکنون ایران از جایگاهی قابل اتکا در این صنعت «هایتک» بین کشورهای معدود صاحب این فناوری برخوردار است.
رئیس سازمان فضایی ایران با تاکید بر اینکه ما تلاش داریم تا از پرتاب یک ماهواره در سال عبور کنیم، گفت: در صدد هستیم که درسال آینده چهار ماهواره را پرتاب کنیم، ضمن آنکه از طریق ثبت نقاط مداری فرصتهای اقتصادی را برای بخش خصوصی فراهم کنیم.