سه‌شنبه 25 شهریور 1404

اقتصادی وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادی وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: فعالیت فرودگاه مهرآباد 24 ساعته شد.

اقتصادنیوز: اکانت منتسب به بابک زنجانی مدعی تغییر رئیس کل بانک مرکزی شد.

اقتصادنیوز: یک عضو کمیسیون انرژی از جمع‌آوری امضا برای استیضاح وزیر نیرو خبر داد.

اقتصادنیوز: یک فعال سیاسی اصولگرا گفت: سالگرد شهادت اسماعیل هنیه یادآور حادثه تلخی است که متاسفانه موجب عبرت نشد.

اقتصادنیوز: بازگشت تحریم‌ها می‌تواند اقتصاد ایران را بیش از هر زمان تضعیف، و منطقه را به تقابل نظامی سوق دهد.

اقتصادنیوز: رئیس جمهور در نخستین برنامه سفر به پاکستان به آرامگاه اقبال لاهوری ادای احترام کرد.

اقتصادنیوز: سید عباس عراقچی یادداشتی در روزنامه آساهی شیمبون ژاپن در آستانه هشتادمین سالگرد بمباران اتمی هیروشیما و ناکازاکی نوشته است.

اقتصادنیوز: «یوهان واده‌فول» وزیر امور خارجه آلمان گفت: در حال گفت‌وگو با ایران هستیم اما این در واقع مذاکره برای مذاکره است!

اقتصادنیوز: در دولت ترامپ هیچ‌کس از برکناری مصون نیست. و مخالفان هگست می‌گویند که صبور هستند.

اقتصادنیوز: سردار اخوان معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی سپاه شد.

اقتصادنیوز: جان بولتون گفت: ترامپ نمی‌داند به عنوان رییس جمهور آمریکا که دستور آخر را در شلیک موشک‌های بالستیک اتمی صادر می‌کند ممکن است به یک فاجعه اتمی ختم شود.

اقتصادنیوز: تصمیم ایران برای به‌کارگیری سیستم مکان‌ِیاب چینی ممکن است در ظاهر یک مانور راهبردی به‌نظر برسد، اما پیامد‌های بسیار عمیق‌تری را با خود به همراه می‌آورد. درواقع، چنین اقدامی نشانه‌ای از بازآرایی بنیادی در نظم جهانی است.

اقتصادنیوز: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت نخستین سالگرد شهادت رئیس سابق دفتر سیاسی حماس، بیانیه‌ای منتشر کرد.

اقتصادنیوز: رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: اگر اروپایی‌ها بخواهند از مکانیزم ماشه استفاده کنند، بدانند و مطمئن باشند که دست ایران نیز روی «ماشه» است.

اقتصادنیوز: رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه روند ثبت غیرحضوری و خدمات ویژه پلیس برای زائران اربعین را تشریح کرد.

اقتصادنیوز: پوتین گفت نتایج مذاکرات بین روسیه و اوکراین و تبادل زندانیان را مثبت ارزیابی می‌کند.