اقتصاد کشور
اقتصاد کشور
نااطمینانیها و ریسکهای سیاسی و اقتصادی سالهاست سبب شده پیشبینی در اقتصاد ایران بسیار سخت باشد. با این حال، روندهای اساسی جامعه ایران بر اساس تحولات و وقایع اخیر میتواند تا حد زیادی آینده اقتصاد کشور در سال 1403 را نشان دهد. زیرا متغیرهای اقتصادی چون کمیتپذیر هستند، توانایی دارند ماهیت پدیدهها را با عدد نمایان کنند. در این تحلیل ابتدا شرایط احتمالی اقتصاد ایران در سال 1403 مرور...
نمایندگان مجلس شورای اسلامی ایرادات شورای نگهبان به لایحه تجارت را رفع کردند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، رسیدگی به ایرادات شورای نگهبان درباره گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی در خصوص لایحه تجارت در دستورکار نمایندگان در جلسه علنی امروز (یکشنبه 26 فروردین) قرار داشت. وکلای ملت در این جلسه پس از استماع نظرات موافقان و مخالفان با اکثریت آرا ایرادات شورای نگهبان به لایحه تجارت را از ماده 561 تا 816 برطرف کردند. طبق این گزارش 40 ماده ابتدایی مواد مصوب شده...
نقشآفرینی نفت بهعنوان منبع درآمد برای کشورهای صادرکننده از اهمیت بسزایی برخوردار است و بررسی میزان وابستگی بودجه کشورها به درآمدهای نفتی میتواند دولتها را در سیاستگذاریهای پولی و مالی و برنامههای زیربنایی و توسعهای کمک کند.
وزیر اقتصاد در سال جدید سه خبر مهم به تولیدکنندگان داده است. به گفته احسان خاندوزی، در راستای حمایت از تولید و تولیدکنندگان در سال 1403، کاهش مالیات تولیدکنندگان برای سومین سال پیاپی در تدوین بخش دوم لایحه بودجه مطرح شده است. همچنین فرآیند رفع تعهد ارزی صادرکنندگان در کمیسیون اقتصادی با پیشنهاد بانک مرکزی اصلاح شده است. خبر سوم وزیر اقتصاد برای تولیدکنندگان، فرارسیدن موعد اجرای آییننامه...
آمارهای منتشره در خصوص وضعیت رشد اقتصادی ایران طی بازه زمانی 13981391 حاکی از آن است که متوسط رشد اقتصادی تحققیافته طی این دوره بسیار ناچیز و نزدیک به صفر بوده است
نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی اظهار داشت که اگر دولت تصمیم بگیرد حقوق مردم را به ارز دلار پرداخت کند و نرخ ارز نیز افزایش یابد، مردم خوشحال خواهند شد، اما زمانی که قرار است حقوقها به ریال پرداخت شوند، نیاز به بررسی و تأمل دارد زیرا ارزش پول ملی روز به روز کاهش مییابد.
جلال محمودزاده، عضو کمیسیون کشاورزی مجلس، معتقد است که توسعه ابزارهای مالی نوین و همچنین صندوقهای سرمایهگذاری موجب شده است تا افراد بتوانند با کاهش ریسک کمتری به بازار ورود کنند.
رئیس کل سابق بانک مرکزی درباره شایعات مرتبط با استعفا و جابجایی مدیران ارشد دولت، بیان کرد که ریشه اصلی مشکلات فعلی در بازار ارز به طور عمده به ناهماهنگی و تصمیمات در دستگاههای دیگر برمیگردد. او بر این باور است که اگر این شایعه صحت داشته باشد، احتمالاً دلیل آن میتواند توقعات و تکالیف سازمان مالایطاق نسبت به بانک مرکزی باشد. اگرچه در صورت انجام این تغییرات، نه تنها مشکلی حل نمیشود،...
دولت به برخی از خانوارها زمین رایگان اهدا کرده است. شرایط دریافت این زمین های رایگان بسیار مهم است. برای اطلاعات بیشتر، خبر را تا انتها مطالعه کنید.
رییس کل اسبق بانک مرکزی در مورد شایعات مربوط به استعفا و جابجایی مدیران ارشد دولت اظهار داشت: ریشه اصلی مشکلات موجود در بازار ارز عمدتا مربوط به ناهماهنگی و تصمیمات در سایر دستگاهها است و به نظر بنده اگر این شایعه درست باشد احتمالا دلیل آن میتواند توقعات و تکالیف مالایطاق به بانک مرکزی باشد و در صورت انجام، نه تنها مشکلی را حل نمیکند بلکه پیچیدگیهای بیشتری را ایجاد میکند.
یک کارشناس حوزه معدن، وضعیت معادن را ناگوار دانست.
اقتصادنیوز: رئیس کل اسبق بانک مرکزی در مورد شایعات مربوط به استعفا و جابجایی مدیران ارشد دولت اظهار داشت: ریشه اصلی مشکلات موجود در بازار ارز عمدتا مربوط به ناهماهنگی و تصمیمات در سایر دستگاهها است و به نظر بنده اگر این شایعه درست باشد احتمالا دلیل آن میتواند توقعات و تکالیف مالایطاق به بانک مرکزی باشد و در صورت انجام، نه تنها مشکلی را حل نمیکند بلکه پیچیدگیهای بیشتری را ایجاد میکند.
رییس کل اسبق بانک مرکزی در مورد شایعات مربوط به استعفا و جابجایی مدیران ارشد دولت اظهار داشت که ریشه اصلی مشکلات موجود در بازار ارز عمدتا مربوط به ناهماهنگی و تصمیمات در سایر دستگاهها است و به نظر بنده اگر این شایعه درست باشد احتمالا دلیل آن میتواند توقعات و تکالیف مالایطاق به بانک مرکزی باشد و در صورت انجام، نه تنها مشکلی را حل نمیکند بلکه پیچیدگیهای بیشتری را ایجاد میکند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: عدهای میگویند وقتی تورم 40 درصد است چرا حقوقها 20 درصد افزایش مییابد نه 40 درصد؛ باید پاسخ داد که نباید به اندازه تورم حقوق ها افزایش یابد.
باهنر گفت: اینکه رهبر انقلاب بیش از یک دهه است بر تولید تاکید میکنند به این دلیل است که تولید از مصرف پیشی بگیرد.