شنبه 25 مرداد 1404

اجتماعی وب‌گاه الف

اجتماعی وب‌گاه الف

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان قم با اشاره به اینکه یکی از دلایل بیابان‌زایی این استان، قطع حقابه‌های دو رودخانه دائمی قمرود و قره‌چای است، گفت: کانون‌های بحرانی گردوغبار قم 30 هزار هکتار است و برای مهار آن چیزی بالغ بر 1.5 همت هزینه لازم است.

فرمانده قرارگاه اربعین فراجا گفت: ایستایی زائران اربعین امسال در مرزهای خسروی، مهران، شلمچه و چذابه با اجرای طرح سجاد به زیر چهار ثانیه می‌رسد و این مهم باعث می‌شود که با توجه به شرایط آب و هوایی و گرمای هوا زائران با کمترین معطلی از مرزها عبور کنند.

معاون درمان وزارت بهداشت، از جریمه سنگین افراد غیر مجاز که در امور پزشکی دخالت می کنند، خبر داد.

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت گفت: 2 قاچاقچی که قصدداشتند یک مجسمه با قدمت 2000 هزار سال را 20 میلیارد تومان بفروشند دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان تبریز انتشار خبری مبنی بر کشته و زخمی شدن 27 نفر توسط افراد قمه به دست در یکی از هیئت های عزاداری در محله قره آغاج را تکذیب کرد.

سخنگوی قوه قضاییه ضمن تذکر به برخی فعالان فضای مجازی در عرصه انتخابات، به فعالان این حوزه توصیه کرد که نکات اخلاقی، قانونی و شرعی را در اظهارنظر‌های خود رعایت کنند و اجازه ندهند که با ایجاد اختلاف و تفرقه‌افکنی موجبات خوشحالی دشمن فراهم شود.

دادستان تهران گفت: هیچ حکم قضایی برای پلمب دفتر ترکیش ایرلاین صادر نشده است.

رئیس شورای حفاظت آزمون سراسری از شناسایی کانال های مدعی فروش سؤالات کنکور توسط پلیس فتا خبر داد و گفت: ارتکاب هر یک از اعمال تخلف آمیز به‌ویژه تلاش برای افشای سؤالات مرتبط با آزمون سراسری در قالب همکاری در یک گروه یا شبکه به تناسب نوع جرم می‌تواند به حبس از یک تا پنج سال نیز منجر شود.

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران در واکنش به راه انداختن پویش رسانه‌ای برای شهردار تهران، گفت: اکثریت شورا کنار شهردار تهران است و زاکانی با قدرت کار خود را ادامه خواهد داد.

یک کارشناس حوزه کار با بیان اینکه کارگران به عنوان بخش مهمی از جامعه کار و تولید باید در بدنه تصمیم‌گیری دولت نقش آفرینی کنند، توجه دولت چهاردهم به مطالبات جدی آنها به ویژه دستمزد و معیشت را خواستار شد و درعین حال بر ضرورت انتخاب مدیران شایسته و توانمند از طریق کارگروه‌های تخصصی تاکید کرد.

افزایش آتش سوزی در جنگل های استان ایلام در تابستان سال جاری باعث نگرانی های زیادی شده به خصوص اینکه عوامل انسانی از علل اصلی این آتش سوزی ها هستند.

با وجود انتشار گسترده شایعه ای مبنی بر درگیری در یکی از دسته های عزاداری تبریز، بررسی ها حاکی از درگیری افرادی با انگیزه های شخصی و مصدومیت تنها سه نفر است.

رییس پلیس فتا فراجا با اشاره به اقدامات گسترده در زمینه ارتقاء امنیت برگزاری کنکور سراسری سال 1403، از دستگیری 114 کلاهبردار فروشنده سؤالات کنکور خبر داد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان البرز اظهار کرد: براساس برآرود ظرفیت‌ها، جمعیت استان البرز باید 700 هزار نفر باشد ولی امروزه نزدیک به چهار میلیون نفر در استان زندگی می‌کنند!

فرمانده یگان امداد نیروی انتظامی نیشابور امروز در عملیاتی به شهادت رسید.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه بیش از 98 درصد برگه‌های امتحانات نهایی پایه دوازهم تصحیح شده است، گفت: امتحانات جبرانی شهریور به 15 مرداد موکول شد.