چهارشنبه 14 مرداد 1405

اجتماعی وب‌گاه الف

اجتماعی وب‌گاه الف

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست در حکمی «احمدرضا لاهیجان زاده» سرپرست معاونت محیط‌زیست دریایی و تالاب‌ها سازمان حفاظت محیط‌زیست را به عنوان مجری ملی طرح حفاظت از تالاب‌های ایران منصوب کرد.

استاندار خراسان جنوبی گفت: تاکنون از 16 مصدوم حادثه معدن طبس، سه نفر فوت کردند و شمار جانباختگان 52 نفر است.

سخنگوی قوه قضاییه با بیان اینکه برخورد قاطعانه با افرادی که باعث کاهش اعتماد عمومی می‌شوند در دستورکار قوه قضاییه قرار گرفته است، گفت: وجود افراد شیاد که به نام مسئولان و افراد صاحب منصب و با عناوین جعلی از جمله استاد، وکیل و قاضی بازنشسته نسبت به کلاهبرداری و اخاذی از مردم اقدام می‌کنند، اثر مخربی هم بر بخشی از جامعه می‌گذارد و باعث کاهش اعتماد عمومی می‌شود.

رییس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران گفت: ساختمان سه بیمارستان پایتخت (بوعلی، سینا و امام خمینی) از لحاظ ایمنی حریق در وضعیت بحرانی و در لیست 129 ساختمان ناایمن قرار دارند و هنوز هیچ اقدامی برای ایمن‌سازی انجام نداده‌اند.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تهران گفت: در حال انجام کار‌های ارسال ART از بندر شانگهای چین به کشور هستیم تا همراه با پارت بعدی اتوبوس‌ها به کشور منتقل شود.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا گفت: جاده چالوس و آزادراه تهران - شمال از فردا به مدت 10 روز مسدود می شود.

رئیس سازمان اورژانس استان تهران، سهم تماس های تلفنی مزاحم با 115 در هفته گذشته را 4 درصد اعلام کرد.

مدیرکل زندان‌های استان تهران گفت: هزار و 424 زندانی با دریافت پابند الکترونیکی نزد خانواده‌های بازگشته و در شعاع محدود تردد می‌کنند.

بنا بر اعلام سازمان تامین اجتماعی، بازنشستگان این سازمان از 21 مهرماه می‌توانند نسبت به ثبت‌نام برای دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه اقدام کنند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان فارس از جریمه 16 میلیارد و 107 میلیون ریالی قاچاقچی ارز خبر داد.

ادارات شهرستان خرمشهر به جز بانک‌ها امروز شنبه 14 مهر تعطیل شدند.

رئیس پلیس راهور فراجا اعلام کرد: در راستای تسهیل خدمات‌رسانی به هموطنان و کاهش مشکلات مرتبط با توقیف وسایل نقلیه، طرح ترخیص خودروهای توقیفی از سوی پلیس راهور فراجا به اجرا در می‌آید.

سازمان هواشناسی برای امروز (شنبه) در 16 استان کشور رگبار باران، گاهی رعد و برق و وزش باد پیش بینی کرد.

رئیس پلیس راهور فراجا اعلام کرد که برابر گزارش‌های اولیه آمار جانباختگان حوادث رانندگی در تابستان امسال کاهش 19 درصدی در مقایسه با تابستان سال قبل داشته و در عین حال متاسفانه شمار تصادفات جرحی افزایش 56 درصدی داشته است.

بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، شاخص کیفیت هوا در حال حاضر بر روی عدد 72 قرار گرفته و وضعیت هوای تهران قابل قبول است.

زمین لرزه‌ای به بزرگی 4.5 درجه در مقیاس امواج درونی زمین، ساعت 6 و 59 دقیقه و 23 ثانیه روز شنبه، حوالی شهرستان بهاباد در استان یزد را لرزاند.