القاعده
القاعده
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: ایران در سه ماه نخست امسال با وجود کرونا 74 نفر ورودی گردشگر خارجی داشت. گردشگری نزدیک به صفر شد و 12 هزار میلیارد تومان تا مردادماه ضرر وارد شد که برای جبران آن فقط 175 میلیارد تومان به شرط حفظ مشاغل پرداخت شد. این وام جذاب نبود؛ سومین بسته حمایتی جبران خسارت کرونا در راه است.
تهران - ایرنا - منابع خبری گزارش دادند که یکی از سرکردههای گروه تروریستی الشباب سومالی در حمله هوایی آمریکا کشته شد.
بیانیه مشترک ایران، روسیه و ترکیه در ادامه رایزنیها در حاشیه سومین نشست کمیته قانون اساسی سوریه در ژنو منتشر شد
نمایندگان ایران، روسیه و ترکیه در بیانیه مشترک خود پس از پایان نشست ژنو، حملات رژیم صهیونیستی به سوریه و همچنین قرارداد نفتی یک شرکت آمریکایی با کردهای سوریه را محکوم کردند.
لندن - ایرنا - سه کشور ایران، روسیه و ترکیه به عنوان ضامنهای روند آستانه، روز سه شنبه در حاشیه نشست کمیته تدوین قانون اساسی سوریه، با صدور بیانیهای مشترک بر لزوم احترام به تمامیت ارضی این کشور تأکید کردند.
تهران - ایرنا - سفیر جمهوری اسلامی ایران در مکزیک با تاکید به اینکه برای حفظ برجام همه طرف ها باید به تعهدات خود عمل کنند، گفت: مناسب ترین گزینه در شرایط کنونی این است که آمریکا به توافق برجام بازگردد و تعهدات خود را مطابق با برجام رعایت کند.
تهران - ایرنا - فاش شدن رابطه امارات متحده عربی با رژیم صهیونیستی، یک خبر غافلگیر کننده نبود، اما این اتفاق، حقایقی را پیش روی ملت های منطقه آشکار کرد؛ اینکه دولت های سازشکار منطقه با شنیدن صدای خرد شدن استخوان های آمریکا، دنبال یک حامی منطقه ای می گردند و مهمتر اینکه از طریق ایران هراسی، از در ستیز با محور مقاومت در آمده اند.
تهران - ایرنا - سرلشکر "محمد ناصر العاطفی" وزیر دفاع یمن شامگاه دوشنبه گفت: یمن با توان بازدارندگی بالا امروز بیش از هر زمان دیگر قادر است دشمن متجاوز را به فرار خفت بار وادار کند.
تهران - ایرنا - گروهی از نظامیان کشور آفریقایی مالی چند روز پیش با یک کودتا قدرت در این کشور را بدست گرفتند و در حالی که هنوز انگیزه واقعی از این کودتا روشن نشده است، گزارش برخی رسانه های بین المللی حکایت از آن دارد که عوامل کودتا توسط آمریکا آموزش دیده اند.
تهران - ایرنا - منابع نظامی یمن شنبه شب گزارش دادند؛ جنگنده بمبافکنهای ائتلاف سعودی ظرف 24 ساعت گذشته 37 بار مناطق مختلف یمن را بمباران کردند.
دبیرکل فدراسیون فوتبال گفت: نقشه راه و برنامه زمانبندی مربوط به شکایت به رای غیرمنصفانه و پیگیری ویژه آن در دادگاه عالی ورزش تدوین شده و فدراسیون همپا با سایر نهادهای ذیربط با همه توان در این مسیر پیش خواهد رفت.
دبیرکل فدراسیون فوتبال گفت: نقشه راه و برنامه زمانبندی مربوط به شکایت به رای غیرمنصفانه و پیگیری ویژه آن در دادگاه عالی ورزش تدوین شده است.
دبیرکل فدراسیون فوتبال گفت: نقشه راه و برنامه زمانبندی مربوط به شکایت به رای غیرمنصفانه و پیگیری ویژه آن در دادگاه عالی ورزش تدوین شده و فدراسیون همپا با سایر نهادهای زیربط با همه توان در این مسیر پیش خواهد رفت.
دبیرکل فدراسیون فوتبال گفت: نقشه راه و برنامه زمانبندی مربوط به شکایت به رای غیرمنصفانه و پیگیری ویژه آن در دادگاه عالی ورزش تدوین شده و فدراسیون همپا با سایر نهادهای ذیربط با همه توان در این مسیر پیش خواهد رفت.
دبیرکل فدراسیون فوتبال در خصوص رای فیفا صحبتهایی را مطرح کرد.
دبیرکل فدراسیون فوتبال گفت: نقشه راه و برنامه زمانبندی مربوط به شکایت به رای غیرمنصفانه و پیگیری ویژه آن در دادگاه عالی ورزش تدوین شده و فدراسیون همپا با سایر نهاده در این مسیر پیش می رود.