جمعه 9 آذر 1403

النینو

النینو

خبرگزاری مهر

اصفهان - معاون اداره کل هواشناسی اصفهان با اشاره به فعال شدن پدیده گرم اقیانوسی از نیمه اردیبهشت، گفت: بازگشت اِل‌نینو بارش‌های زودهنگام و مطلوبی را در پاییز برای اصفهان به ارمغان می‌آورد.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - سازمان جهانی هواشناسی (WMO) روز چهارشنبه هشدار داد که الگوی آب و هوایی موسوم به «ال نینو» ممکن است در سال جاری بازگردد و موجب افزایش دمای هوای در جهان شود.

وب‌گاه 55 آنلاین

برای اطلاع از جزئیات گرم ترین سال تاریخ با ما در ادامه همراه باشید.

خبرگزاری اکو نیوز

خبرگزاری مهر

اصفهان - معاون اداره کل هواشناسی استان اصفهان با اشاره به وضعیت بارشی 45 روز آینده استان، از بهبود شرایط بارشی طی اسفند ماه و بویژه هفته‌های پایانی سال خبرداد.

خبرگزاری تسنیم

دانشمندان در آستانه سال 2023 میلادی در رابطه با افزایش شدید گرمای جهانی در سال میلادی پیش‌رو هشدار دادند.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

رئیس مرکز خشکسالی گفت: با توجه به سامانه اخیر بارش و رطوبت خاک، مشکل خاصی از لحاظ کشاورزی در جنوب کشور نداریم.

وب‌گاه عرشه آنلاین

ال‌نینیو یا ال‌نینو (El Nio) یکی از چرخه‌های مشهور آب‌و‌هوایی جهان است که هر دو تا هفت سال یک بار موجب ایجاد ناهنجاری‌های بزرگی در آب و هوای سراسر سیاره زمین می‌شود. از جمله این ناهنجاری‌ها می‌توان به سیلاب‌های ناگهانی، خشک‌سالی، قحطی و اپیدمی اشاره کرد.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

انتظار می‌رود سطح دریاها در اطراف ایالات متحده سریع‌تر از آنچه قبلا تصور می‌شد، افزایش یابد.

وب‌گاه خبر آنلاین

ایسنا نوشت: ناسا پیش‌بینی کرده است که افزایش سطح آب دریاها تا سال 2050 می‌تواند خط ساحلی ایالات متحده را در خود غرق کند.

وب‌گاه فرارو

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا می‌گوید که با تغییرنوسانات جوی از «لانینا» (فاز سرد جریانات آب و هوایی در اقیانوس آرام) به «ال‌نینو» (فاز گرم جریانات آب و هوایی در اقیانوس آرام) کشور از نظر وضعیت جوی وارد وضعیت خنثی می‌شود و انتظار داریم که بارندگی‌ها به‌طور تقریبی بیشتر شود.

خبرگزاری مهر

اصفهان - معاون توسعه و پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان اصفهان گفت: شرایط بهبود بارش‌ها در اصفهان و به ویژه نواحی غرب و جنوب و منابع آبی استان تا پایان زمستان ادامه خواهد داشت.

وب‌گاه عصر ایران

عضو هیات علمی گروه جغرافیای دانشگاه فردوسی مشهد عنوان کرد: گسترش کم فشار در ترازهای زیرین جو روی مرکز تا جنوب ایران به همراه جابه جایی شمال از سوی پرفشار جنب حاره و انتقال حجم قابل توجهی از رطوبت از دریاهای جنوبی، شرایط مناسبی را برای وقوع بارش‌های سنگین و رگباری در ایران ایجاد کرده است.