امام جمعه اهواز: ایران سربلند با حمایت از کالای داخلی محقق میشود
اهواز - ایرنا - نماینده ولی فقیه در خوزستان و امام جمعه اهواز گفت: اگرخواهان ایرانی سربلند هستیم و اشتغال و رونق اقتصادی به معنای واقعی باشیم باید از کالای تولید داخل حمایت کنیم.
به گزارش ایرنا حجت الاسلام سیدمحمدنبی موسوی فرد روز سهشنبه درجریان بازدید از کشت و صنعت امام خمینی (ره) خوزستان با اشاره به نام گذاری سال 1399 از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به نام سال جهش تولید گفت: امسال بنا بر تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی، شاهد جهش تولید در مجموعه توسعه نیشکر خواهیم بود. وی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی را از برکات انقلاب اسلامی و حاصل تلاشهای جهادگونه در چهار دهه گذشته بیان کرد و افزود: در 41 سال از عمر انقلاب اسلامی، در کنار پیشرفت در صنایع دفاعی و علوم مختلف، پیشرفت و توسعه در سایر صنایع تولیدی نیز محقق شد و با عبور از تحریم ها و تنگناهای اقتصادی، شکوفایی در تولید رقم خورده است. امام جمعه اهوازاظهار داشت: شرکتهای هفتگانه توسعه نیشکر و صنایع جانبی آن همچون کارخانه تولید ام. دی. اف، مصداق عینی شعار "ما می توانیم" است و این مجموعه عظیم در سایه تلاشهای جهادگونه مدیریت و کارکنان توانسته است از بحرانهایی نظیر سیلاب سال 1398 و خشکسالی تابستان 1397 گذر کند و شرایطی مهیا شود که نتیجه آن جهش در تولید شکر و سایر صنایع جانبی است.
امام جمعه اهواز افزود: در گذشته شرکت لوح سبز جنوب حقوق عقب افتاده و مشکلات عدیده ای داشت اما با غیرت ایرانی و تلاش شبانه روزی توانسته است پیشرفت خوبی ایجاد کنند. حجت الاسلام موسوی فرد تصریح کرد: باید از تولیدات داخلی حمایت کرد و مردم به سمت استفاده از تولیدات داخل کشور که محصول مجاهدتها و تلاشهای شبانه روزی است سوق پیدا کنند. نماینده ولی فقیه در استان خوزستان گفت: شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی با اشتغالی بالغ بر20 هزار نفر و تامین نیمی از شکر مورد نیاز کشور توانسته است سبب رونق و ایجاد اشتغال پایدار در منطقه و کشور شود. پرویز نورمحمدی مدیرعامل شرکت لوح سبز جنوب نیز اظهار داشت: امسال هشت خط تولید جانبی به مجموع بخشهای تولیدی این شرکت افزوده خواهد شد تا قدرت رقابت پذیری با کالاهای مشابه وارداتی افزایش یابد و ازمیزان واردات "ام. دی. اف" و تخته کاسته شود. وی گفت: قصد داریم روی همه فراوردههای چوبی وارداتی که در بازار داخلی وجود دارد کار کنیم تا بازار کشور به مصرف کالای داخلی اشتیاق پیدا کند و مسیر صادرات آن نیز هموارتر شود. نورمحمدی افزود: هم اکنون بخشی تولیدات این کارخانه به کشورهای عراق، افغانستان و ترکیه صادر میشود. وی مجموع تولیدسالانه "ام. دی. اف" دراین کارخانه را 130هزار متر مکعب بیان کرد و افزود: در کشور این ظرفیت وجود دارد که از مجموع 2.3میلیون متر مکعب واردات "ام. دی. اف" و تخته و چوب، 2 میلیون متر مکعب آن در کشور تولید و از خروج ارز جلوگیری شود. نورمحمدی بر حمایت مسوولان ازصنعت ام. دی. اف با هدف ایجاد اشتغال و صیانت از تولید ملی تاکید کرد و افزود: حمایت به معنی جلوگیری از واردات بی رویه است تا سهم تولیدات کشور در بازار پراشتهای داخلی افزایش و ایرانی از تولیدات ایرانی استفاده کند. به گزارش ایرنا عملیات اجرایی طرحهای هفتگانه نیشکر خوزستان شامل کشت و صنعت امیرکبیر، دعبل خزاعی، حکیم فارابی، امام خمینی (ره) در شعیبیه شوشتر، سلمان فارسی، دهخدا، میرزاکوچک خان با ظرفیت اسمی تولید 700هزار شکر از اوایل دهه 70 شروع شد و از سال 1380 یکی پس از دیگری وارد چرخه تولیدشدند. بر اساس اعلام سازمان جهاد کشاورزی خوزستان در افق 1410 حدود 68 درصد شکر مورد نیاز کشور در خوزستان با استفاده از 2 محصول چغندر قند و نیشکر تولید خواهد شد. استان خوزستان با تولید سالانه 17.2 میلیون تن محصولات زراعی، باغی و دامی به ارزش 290هزار میلیارد ریال رتبه نخست کشور را دارد. سهم نیشکر از مجموع تولیدات کشاورزی استان حدود 6.5میلیون تن است.
*س_برچسبها_س*