امام حسن
امام حسن
یکی از مهمترین رسالتهای مغفولمانده در سینمای ایران بهویژه طی سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی، ساخت آثاری با محوریت حضرت زهرا (س) بوده است.
محمدحسین رجبی دوانی پژوهشگر دینی و استاد دانشگاه به ضرورت ساخت سریالهای دینی و مذهبی اشاره کرد که باید این اراده در صداوسیما و یا فراتر از آن در شورای عالی انقلاب فرهنگی وجود داشته باشد.
2 تشکل صنفی حوزه تجهیزات پزشکی با تاکید بر رفع نواقص احتمالی در عملکرد هیئت امنای صرفهجویی ارزی در معالجه بیماران، مدعی شدند: "تخریب و انحلال این مرکز موجب تضعیف تولید داخل و هدررفت منابع ارزی کشور میشود."
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، همزمان با فرارسیدن سوم ماه جمادیالثانی سالروز شهادت حضرت زهرا (س) به روایت 95 روز که به فاطمیه دوم مشهور است، اماکن متبرکه، هیأتهای مذهبی و مساجد، مجالس عزاداری برپا میکنند. در ادامه برنامه 55 هیأت اطلاعرسانی میشود: (برنامه استانها با رنگ قرمز متمایز شده است) * هیأت رایهالعباس (ع) سخنران: حجتالاسلام مسعود عالی مرثیهخوانی: محمود کریمی زمان:...
درباره محل دفن حضرت زهرا (س) روایتهای گوناگونی وجود دارد که مشهورترین آنها به تدفین آن بانوی مکرم در خانه خودشان، روضه حرم پیامبر (ص) و بقیع اشاره دارند.
«تنهای هزارساله» آخرین اثر زندهیاد تشکری روایتی است از دل تاریخ شیعه و دوران غیبت حضرت ولیعصر (عج) که به بازخوانی زندگانی شیخ صدوق میپردازد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، آیتالله شیخ محمد یزدی عضو سابق شورای نگهبان سه سال پیش و در سن 89 سالگی بر اثر بیماری و کهولت سن دار فانی را وداع گفت. ایشان قریب به 70 سال از عمر خویش را در سنگر علم و انقلاب سپری کرد و منشأ خدمات فراوانی برای کشور و حوزههای علمیه شد. آیتالله یزدی در سال 1310 به دنیا آمد. پدرش از شاگردان آیتالله شیخ عبدالکریم حائری و امام جماعت یکی از مساجد...
در مراسم فاطمیه اول سال 1402 هیأت آیین حسینی، میثم مطیعی ابتکاری در برپایی مجلس عزای ام الأئمه حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها به کار گرفت که با استقبال کودکان مواجه شد.
همزمان با ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) چاپ هفتم کتاب «فاطمه (ع) الگوی حیات زیبا» اثر محمدجواد مروجی طبسی در 147 صفحه منتشر شد.
روزنامه اعتماد در گزارشی نام برخی از اصولگرایانی را که از امیر تتلو دفاع کرده بودند، نام برده است و علیرضا پناهیان نیز در این لیست حضور دارد.
ایسنا نوشت: دوباره تقویم پر زخم تاریخ ایران را ورق میزنیم و به 70 سال قبل میرسیم. روزهایی که شاه پهلوی بعد از کودتای 28 مرداد 1332 به کمک آمریکاییها به سلطنت بازگشته بود. کودتایی که سقوط دولت دکتر مصدق را در پیداشته بود. در آن روزها پس از به قدرت رسیدن ارتشبد زاهدی و ایجاد یک حکومت نظامی، سراسر خیابانها، کوچهها و مراکز علمی و آموزشی تهران را سکوت مرگباری فراگرفته بود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار احمدرضا رادان با حضور در مراسم گرامیداشت روز دانشجو که در دانشگاه افسری و تربیت پلیس امام حسن مجتبی (ع) با حضور دانشجویان این دانشگاه برگزار شد با تبریک روز دانشجو به دانشجویان و اساتید این دانشگاه، اظهار داشت: شما دانشجویان عزیز در این دانشگاه، علوم و فنون انتظامی را از اساتید خود یاد میگیرید که، چون شمع آب میشوند و کوله باری از علم و...
مبلغ نوشت: حجتالاسلام محمد مرتضی عاملی به بخشهای مختلفی از شخصیت و آثار علامه سید جعفر مرتضی عاملی نویسنده کتاب «الصحیح من سیره علی (ع)» اشاره و گفت: منزل پدر و کتابخانه ایشان در جنگ 33 روزه مورد حمله اسرائیل قرار گرفت و بسیاری از آثار ایشان سوخت و خیلی از سخنرانیهای ایشان از بین رفت.
روزنامه اعتماد نوشت: ارتباط امیرحسین تتلو در عرصه سیاسی به یک یا دو مورد خاص محدود نمیشود. اساسا تتلو از هر حوزهای استفاده میکرد تا نام خود را بیشتر بر سر زبانها بیندازد.