امام علی
امام علی
در مورد حضور شیر در صحرای کربلا در برخی منابع شیعی روایتی نقل شده است که البته به هیچ وجه معتبر نیست و بسیاری از مفسران و فقها آن را نادرست می دانند اما به هر حال، همین داستان داخل ادبیات و هنر عاشورایی شده و به تعزیه وارد می شود.
سردار علیمحمد اکبری گفت: امروز مرز بین حق و باطل را قلم خبرنگار تعیین می کند و قلم یک خبرنگار میتواند در مرز حق یا باطل قرار گیرد، کار اصحاب رسانه و خبرنگاران نوعی جهاد است.
خبر فوری نوشت: در زمان ناصرالدین شاه هنگام اجرای تعزیه به جای عروسک، شیری زنده را که در قفسی محبوس بود از باغ وحش آورده و در پیش چشم حاضران به تماشا می گذاشتند تا هیجان صحنه بیشتر شود.
تهران - ایرنا - دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در یادداشتی ضمن محکوم کردن اهانت تعدادی افراد گرفتار به عناد و کفر به ساحت مقدس قرآن کریم گفت: اهانت به قرآن مجید، اهانت به حقیقت، درستی و راستی است.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، امام سجاد (ع) امام چهارم شیعیان فرزند امام حسین (ع) و حضرت شهربانو (س) نوه گرامی امام علی (ع) و حضرت فاطمه (س) در روز پنجم شعبان سال 38 هجری چشم به جهان گشود. احادیث و روایات زیادی از امام سجاد (ع) به یادگار مانده است که در ادامه گزیدهای از آن را بخوانید. حدیث اول ألا و انَ أبغَضَ الناسِ الَی الله مَن یَقتَدی بِسُنَهِ امام و لا یَقتَدِی بِأعمالِهِ هشدار...
ابوخالد بلافاصله راهی خانه امام (ع) شد. هنگامی که ابوخالد با امام (ع) رو به رو شد، آنحضرت به او خوشآمد گفت و فرمود: ای کنکر، هیچگاه به سراغ ما نمیآمدی، چهچیزی تو را به اینکار وا داشت؟
اینکه طبری نوشته است: علیبنالحسین با مروان دوستی قدیمی داشت براساسی نیست. مروان هیچگاه به بنیهاشم روی خوش نشان نداده است.
تهران - ایرنا - دکتر رشیدیان یکی از متخصصان داخلی کشور در بیمارستان بعثت شهرستان سنندج بود که در بخش داخلی و آی سی یو به درمان بیماران مبتلا به کووید 19 میپرداخت، وی در 20 تیرماه سال 1399 بدون هیچگونه سابقه بیماری قلبی بر اثر ابتلا به کرونا دچار پارگی شریان آئورت شد که مجال کافی برای درمانش حاصل نشد.
حجتالاسلام محمد سروش محلاتی در سخنان خود در شب عاشورا، با تشریح تفاوت دو دوره انسداد سیاسی عثمانی و یزیدی، امام حسین (ع) را مؤسس راه برون رفت از انسداد مطلق سیاسی دانست.
آیت الله حسینی با اشاره به اینکه به بحث معیشت خبرنگاران باید توجه شود گفت: بحث خبرسازی تاریخ را تغییر میدهد.
زمان، بخشی از وجودمان است که با گذشت، بخشی از آنرا با خود میبرد.
عزاداری برای معصومین (ع) در گوشه گوشه عالم آیینها، آداب و رسوم خاص خودش را دارد. شیعیان افغانستان نیز در ولادت یا شهادت معصومین با هنر منقبتخوانی یاد این عزیزان را زنده نگه میدارند.
امروز می بینیم که همه عالم از شرق و غرب و جنوب و شمال عالم گیر و یهود و نصارا، بودا و زردشتی همه می گویند حسین از آن ماست و امسال هم محرم از ویژگی خاصی برخوردار بود، ملتهای اسلامی و غیر اسلامی بایک شور و شعور بسیار بالای فرهنگ عاشورا و عزای امام حسین علیه السلام بر پا کردند.