جمعه 19 بهمن 1403

امسال مجوزی برای خانه مسافر در اردبیل صادر نشد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
امسال مجوزی برای خانه مسافر در اردبیل صادر نشد

اردبیل - ایرنا - رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اردبیل گفت: امسال هیچ گونه مجوزی برای فعالیت «خانه مسافر» در این شهرستان صادر نشده و در صورت مشاهده با آنها برخورد قانونی خواهد شد.

به گزارش ایرنا، محمدرضا شایقی روز دوشنبه در نشست با رئیس اماکن نیروی انتظامی استان اردبیل، هتل‌داران، میهمان‌پذیران، مدیران مجتمع خدمات رفاهی بین‌راهی و دفاتر اردبیل با اشاره به نظارت‌های مشترک از تمامی تاسیسات گردشگری در تعطیلات نوروزی و پیش از آن افزود: فعالیت هرگونه خانه مسافر در شهر اردبیل ممنوع است.

وی با تاکید بر لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در تاسیسات و خدمات گردشگری با توجه به مصوبات ستاد کرونا، خواستار ارائه خدمات مطلوب و شایسته به مسافران و گردشگران نوروزی شد.

شایقی به تمدید بموقع پروانه‌های بهره‌برداری، نظافت کامل مراکز، رعایت شئونات اخلاقی در تمامی تاسیسات گردشگری بویژه تورهای طبیعت‌گردی تاکید کرد و افزود: ثبت‌نام در سامانه جامع نظارت، آمار و اطلاعات تاسیسات گردشگری (جانا) و اخذ کد RQ ضروری است.

رئیس اماکن نیروی انتظامی استان اردبیل هم در این جلسه با قدردانی از همکاری اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان اردبیل خواستار همکاری بیشتر این اداره‌کل در تمامی حوزه‌های گردشگری با اماکن شد.

سرهنگ نوحی بر رعایت شئونات اسلامی در تمام تاسیسات گردشگری تاکید کرد و از هتل‌داران و صاحبان مراکز اقامتی خواست در صورتی که فردی به اماکن اقامتی بدون مدارک شناسایی مراجعه کند، مدیران مراکز اقامتی می‌توانند با هماهنگی و نظارت اماکن نسبت به پذیرش او اقدام کنند، دریافت هرگونه هزینه اضافی برای این افراد برابر مقررات ممنوع بوده و برخورد خواهد شد.

وی در مورد جلوگیری از فعالیت جارچیان در شهر قول همکاری داد و اظهار کرد: در صورت مشاهده با فعالیت این افراد برخورد قانونی می‌شود.

شهرستان اردبیل صاحب 22 میهمانپذیر، 13 واحد پذیرایی بین راهی، یک هتل آپارتمان، پنج هتل و حدود 30 واحد دفتر خدمات مسافرتی است.

اردبیل با استان‌های گیلان، زنجان، آذربایجان‌شرقی و کشور جمهوری آذربایجان همسایه است و گردشگری یکی از محورهای توسعه این خطه به شمار می‌رود.

پیش از شیوع ویروس کرونا سالانه پذیرای هشت میلیون گردشگر داخلی و افزون بر 1.6 میلیون گردشگر خارجی بود.

برچسب‌ها