امنیت ملی آمریکا
امنیت ملی آمریکا
سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: گفتگوها بین ایران و عربستان جدی است و ادامه دارد و به جدیت طرف مقابل و عبور از اظهارات صرف رسانه ای بستگی دارد.
منابع دیپلماتیک دلیل لغو لحظه آخری سفر ولیعهد سعودی به نشست گروه 20 را عدم تمایل سران کشورهای شرکت کننده برای دیدار با وی عنوان کردند.
با این حال، مخالفان استدلال میکنند که این رالی ممکن است به دلیل ارزشگذاری عظیم این ارزدیجیتال پایدار نباشد و به نظریه احمق بزرگتر اشاره میکنند.
تهران - ایرنا - سخنگوی وزارت امور خارجه با بیان اینکه اقدامات و برنامههایی که تا امروز توسط دولت بایدن پیگیری شده، مخالف اعلام نیتی است که آقای سالیوان اعلام کرده است، گفت: ما به اندازه کافی حرف شنیدیم منتظر عملی هستیم که ماههاست به تعویق افتاده است.
تهران - ایرنا - دولت آمریکا در حالی برای بازگشت ایران به میز مذاکرات و احیای برجام اصرار میورزد که در دولت بایدن رفتار متناقضی را به نمایش گذاشتهاست. لغو برخی تحریمها از سوی وزارت خزانهداری آمریکا و همزمان اعمال تحریم های دیگر، سیگنالی مبنی بر غیرقابل اعتمادبودن را به طرف ایرانی مخابره میکند.
منابع قانونی کره جنوبی افشا کردند که سازمان جاسوسی آمریکا تا سال گذشته یک دفتر مخفی در این کشور را اداره کرده و با استفاده از آن مشغول جاسوسی از این کشور بوده است.
شکی نیست که برای رفع تنش ها و سوتفاهم ها و رسیدن به حداقل تفاهم ها هیچ مذاکره ای نمی تواند به اندازه مذاکره مستقیم نقش داشته باشد اما تحرکات اخیر دولت بایدن نشان می دهد که تاکتیک آمریکا در دوره جدید نیز تغییری پیدا نکرده و به جای اقدامات سازنده دیپلماتیک در راستای تخریب آن گام بر می دارد.
بن سلمان پس از سالها برای اولین بار در نشست بینالمللی گروه بیست که کار خود را روز شنبه در رم، پایتخت ایتالیا آغاز کرد، حضور نیافت.
مذاکرات وانگ و بلینکن، وزیر خارجه آمریکا، پس از دیدار میان یانگ جیچی، دیپلمات ارشد چین و جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی آمریکا در سوئیس در اوایل ماه جاری که به منظور بهبود ارتباطات این دو رقیب استراتژیک انجام شد، صورت خواهد پذیرفت.
موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی نهمین روز آبان ماه اختصاص دارد که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «دنیس راس» مدیر سیاستگذاری وزارت خارجه آمریکا در دوره جورج دبلیو بوش، هماهنگکننده ویژه مسائل خاورمیانه در دوره بیل کلینتون و مشاور سیاست خارجی دولت باراک اوباما، در مقالهای در «فارین پالیسی» تحت عنوان «تهدید جنگ تنها راه رسیدن به صلح با ایران است»، نوشت: رویکرد دولت بایدن در قبال ایران، بر مبنای مهار برنامه هستهای این کشور از راه احیای توافق...
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، خبرنگار سیانان خبر داد که در آستانه دیدار «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا با سران کشورهای آلمان، فرانسه و انگلیس درباره ایران، از وی درباره زمان از سرگیری مذاکرات برجام پرسیده شد. بایدن در پاسخ به سوالی که از وی پرسیده شد: «آقای رئیس جمهور، چه زمانی میخواهید مذاکرات با ایران از سرگرفته شود؟»، گفت: «آنها (ایران) قرار است (مذاکرات را) از سر بگیرند». «جیک...
رئیس جمهور آمریکا در پاسخ به سوالی درباره زمان از سرگیری مذاکرات احیای برجام گفت که آنها (ایران) قرار است گفتوگوها را از سر بگیرند.
سیانان نوشت منابعی به این شبکه گفتهاند که گفتوگوهایی در درون دولت بایدن درباره چگونگی و میزان افزایش فشارها علیه ایران در حال انجام است.
یک شبکه خبری آمریکایی خبر داد که بایدن در جریان نشست گروه 20 درباره گزینههای احتمالی علیه ایران به رایزنی خواهد پرداخت و تحریمهای جدید علیه تهران حتی در بحبوحه گفتوگوها در وین نیز میتواند علیه ایران اعمال شود.
رئیسجمهور آمریکا در دیدار با همتای فرانسوی خود بعد از بحران قرارداد زیردریایی استرالیا به بیدرایتی درخصوص این قرارداد اعتراف کرد.