امنیت ملی و سیاست خارجی
امنیت ملی و سیاست خارجی
تهران - ایرنا - عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، شادی را تجلی آرامش در جامعه دانست و گفت: دولت باید در همه عرصهها و ردهها مفاهیم شادی را در سطح جامعه پیگیری، برنامهریزی و طراحی کند.
نماینده مردم مراغه و عجب شیر در مجلس گفت: شاخصه ویژه نشست تهران در کنار استقبال بالای کشورها، سطح حضور نمایندگان هیأتهای پارلمانی است که در این نشست در کنار حضور هیأتهای پارلمانی عضو APA شاهد حضور رئیس پارلمان عربی به عنوان میهمان ویژه خواهیم بود و اعضای تأثیرگذاری از مجالس آسیایی حضور خواهند یافت.
علی علیزاده رئیس گروه پارلمانی جمهوری اسلامی ایران در اجلاس مجلاس آسیایی اظهار داشت: نشست کمیته برنامهریزی و بودجه مجالس آسیایی هفته جاری و روزهای دوشنبه و سهشنبه به میزبانی کشورمان و با حضور 22 کشور برگزار میشود.
علی علیزاده گفت کمیته برنامهریزی و بودجه مجالس آسیایی هفته جاری به میزبانی کشورمان و با حضور 22 کشور برگزار میشود.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه مذاکراه برای توافق هستهای به معنای کوتاه آمدن جمهوری اسلامی ایران در برابر حق طبیعی خود نیست اظهار کرد: قدرت هستهای را برای رفع نیازهای داخلی به کار میگیریم و تهدیدی به شمار نمیرویم.
تهران - ایرنا - عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه آرامش در شهر زاهدان برقرار است، گفت: تروریستها به دنبال اختلاف افکنی در بین مردم هستند تا از این طریق امنیت منطقه را به مخاطره اندازند.
رئیس کمیسیون صنایع مجلس توضیحاتی درباره آخرین وضعیت طرح دیپلماسی اقتصادی در مجلس داد و جزئیاتی از این طرح را تشریح کرد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه مذاکراه برای توافق هستهای به معنای کوتاه آمدن جمهوری اسلامی ایران در برابر حق طبیعی خود نیست اظهار کرد: قدرت هستهای را برای رفع نیازهای داخلی به کار میگیریم و تهدیدی به شمار نمیرویم.
تا بوی توافق میآید، پایداریها فعال میشوند؛ برای آنها هم تفاوتی میان حسن روحانی یا ابراهیم رئیسی وجود ندارد؛ حتی به تفاوتهای توافقها نیز کمتر توجه میکنند. این در حالی است که تیم علی باقری حدود دو سال است که بیوقفه تلاش میکند تا راهی برای رفع تحریمها و تامین منافع ایران بیابد و به نظر میرسد اینبار در آستانه یک توافق نانوشته هستند.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: تعاملات کشور در عرصه بینالمللی و همکاری با کشورهای عضو شانگهای میتواند به بی اثر شدن تحریمها کمک کند.
دیوان بینالمللی دادگستری «دادگاه بینالمللی دادگستری» (International Court of justice) اطلاعیهای در خصوص آخرین وضعیت پرونده شکایت بازماندگان فاجعه تلخ سقوط هواپیمای اوکراینی و کشورهای اروپایی از ایران، صادر کرد.
دادگاه بینالمللی دادگستری در اطلاعیهای اعلام کرد که 4 کشور اروپایی کانادا، بریتانیا، سوئد و اوکراین ایران را به این دادگاه کشاندهاند تا به خانوادههای مسافران هواپیمای اوکراینی که در سال 2020 در ایران سقوط کرد، غرامت بپردازد.
خبرگزاری فرانسه در گزارش خود آورده است، بریتانیا، کانادا، اوکراین و سوئد مدعیاند که ایران با هدف قرار دادن هواپیمای PS752 برخی از تعهدات خود ذیل یک کنوانسیون حملونقل هوایی را نقض کرده است.