امکان اکران موفقتر فیلم کوتاه با برنامهریزی جدیتر
او دربارهی ایدهی پدر و حس شخصی خود اینطور ادامه داد: من فکر میکنم پسرها رابطهشان با پدرهایشان کمی سخت است. یعنی ابتدا پدر برای آنها قهرمان زندگیشان است؛ جلوتر که میروند آن قهرمان کمی فرو میریزد و پدر تبدیل به یک انسان معمولی و رومزه مانند بقیه میشود! و جلوتر که میرویم ممکن است حتی خود پدر را تکذیب کنیم. «این دقیقا همان لحظهایست که من دچار مشکل شدم».
مرادی تشریح کرد: سالها ممکن است بگذرد و دوباره پدرت برایات حکم قهرمان را پیدا میکند!
من فکر کردم، خیلیها ممکن است با این مشکل مواجه شوند و یا در حال حاضر این پروسه را طی میکنند و ارتباط بین پسر و پدر برایام چالشی بود که نتیجهی آن شد «رنگارنگ».
کارگردان فیلمِ کوتاه «رنگارنگ» دربارهی سختیها و چالشهای ساخت فیلم کوتاه اشاره کرد و گفت: در حال حاضر پیدا کردنِ سرمایه برای ساخت فیلمِ کوتاه مشکل است؛ چون که بازگشت سرمایه ندارد و یا ارگانهای خاصی باید حمایت کنند و یا با هزینهی شخصی فیلم تولید شود. اکنون نیز تمام هزینهها بالا رفته که همگی بر چالش و سختیها ساخت فیلم، میافزاید.
وی درباره بستهی زمستانی اکران فیلم کوتاه که گروه سینمایی «هنروتجربه» راه انداخته است؛ اینگونه اظهار نظر کرد: اساسا فیلم کوتاه محل نمایش و عرضه در فستیوالهای مختلف است؛ حال که از این حالت خارج میشود و به اکران عمومی میرسد (جهت دیده شدن بیشتر فیلم کوتاه)، اتفاق ویژه و جذابی است.
این کارگردان در ادامه مطرح کرد: باید دید، اکران عمومی این فیلمها در قالب بستهی زمستانی و در شرایطی که نزدیک جشنواره فیلم فجر هستیم؛ چه میزان استقبال و بازخوردی را در پی خواهد داشت، به خصوص اینکه در شهرستانها، فقط روزهای چهارشنبه و در یک سانس، فیلمها اکران میشود.
کارگردان «رنگارنگ» تاکید کرد: با تبلیغات بهتر و حمایت جدیتر، حتما بازخورد بهتری خواهد داشت.
محمدرضا مرادی گفت: پس از فیلم کوتاه «رنگارنگ»، فیلم کوتاهِ «افسانه کوه ننوک» که پارسال در جشنواره فیلم کوتاه شرکت داشت و برای پخش جهانی این فیلم در حال برنامه ریزی هستیم.
او دربارهی کار بعدیاش در آینده نیز اشاره کرد: یک فیلم کوتاه دیگر با موضوعی تاریخی میسازم و سپس اگر شرایط فراهم شود فیلم بلند خود را خواهم ساخت.
لازم به ذکر است؛ فیلم کوتاه «رنگارنگ» به کارگردانی محمدرضا مرادی، در چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر نامزد دریافت بهترین فیلم کوتاه داستانی شده بود و در سی و نهمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه، کارگردان این فیلم، موفق به دریافت جایزه ویژه بنیاد سینمایی فارابی شد و اعتبارنامه اولین فیلم بلند خود را نیز کسب کرد.