امکان دخل و تصرف در نرخ مصوب جابه جایی زائران اربعین وجود ندارد / ما به التفاوت قیمت به زائران پرداخته خواهد شد
"غلامعلی نیک فهم" سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل استان گیلان با اشاره به اعلام نرخ مصوب جابه جایی زائران با تأکید بر اینکه رانندگان و شرکت ها اجازه هیچ دخل و تصرفی در نرخ های مصوب و اعلام شده ندارند، گفت: این نرخ از 11شهریور قانونی شده و هیچکس اضافه بر این نرخ نمی تواند دریافت کند و زائرانی که ماقبل این تاریخ بلیط تهیه کرده و عازم نشدند، ما به التفاوت قیمت به آنان پرداخته می شود.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ "غلامعلی نیک فهم" سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل استان گیلان در گفت و گو با 8دی با اشاره به اهمیت جابه جایی زائران اربعین حسینی، اظهار کرد: موضوع اربعین از چند ماه پیش برنامه ریزی شده بود و با توجه به شیوع کرونا در دو سال گذشته همه ارکان بر این بودند که این حرکت عظیم فرهنگی برگزار شود. وی با اشاره به برگزاری جلساتی از گذشته و اتخاذ تصمیمات لازم تصریح کرد: از یکم شهریور سمت و سوی شرکت های حمل و نقل زائران مشخص و عملیاتی شدن آن از 11 شهریور آغاز و با اعلام نرخ وسایل حمل و نقل ها توسط ستاد اربعین کشور در تمامی شهرها مشخص شد. سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل گیلان به طریقه تهیه بلیط توسط زائران اربعین اشاره کرد و گفت: بلیط ها در ابتدا به صورت پیش فروش و در بازه زمانی 48 ساعته ارائه می شد که از امروز بازه زمانی برداشته شد و و زائران از طریق سایت و حضوری می توانند بلیط تهیه کنند.
نیک فهم تصریح کرد: مردم می توانند در مراجعه حضوری به پایانه ها و با تقاضای بلیط و با انتخاب نوع اتوبوس به تهیه بلیط بپردازند و اگر احیانا اتوبوس هم نباشد با گرفتن شماره از متقاضیان به محض رسیدن اتوبوس، به آنان اطلاع رسانی می شود. سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل گیلان با اشاره به اعلام نرخ مصوب جابه جایی زائران با تأکید بر اینکه رانندگان و شرکت ها اجازه هیچ دخل و تصرفی در نرخ های مصوب و اعلام شده ندارند، گفت: این نرخ از 11شهریور به بعد قانونی شده و هیچکس اضافه بر این نرخ نمی تواند دریافت کند و زائرانی که ماقبل این تاریخ بلیط تهیه کردند و عازم نشدند، ما به التفاوت قیمت به آنان پرداخته می شود. با شرکت و راننده متخلف برخورد می شود وی با بیان اینکه قیمت مصوب به صورت بنر جلوی پایانه نصب شده و همگی می توانند رویت کنند، بیان کرد: هرکس اعتراضی به پروسه تهیه بلیط دارد می تواند با ارائه مشخصات خودرو و شرکت مسافربری با سامانه 141 تماس حاصل کند تا از طریق پلمپ شرکت موردنظر و قفل کارت هوشمند راننده اقدام شود. نیک فهم با باین اینکه روز گذشته 7 تا 8 دستگاه اتوبوس راهی شد و اعزام به صورت تدریجی در حال انجام است، گفت: با توجه به ایام اربعین، با پیش بینی اتوبوس های بیشتری در جهت رفاه زائران در تلاش هستیم، همچنین زائران با مراجعه به سایت های فروش بلیط می توانند مواردی چون انتخاب اتوبوس و ظرفیت آن را مشاهده کنند، در حال حاضر 10 درصد از ظرفیت اتوبوس ها برای سفرهای داخلی و 90 درصد برای زائرین اربعین حسینی قرار داده شده ست و کمبودها از طریق شرکت های سایر استان ها جبران می شود. سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل گیلان بر پرداخت ما به التفاوت به زائران با قیمت قبلی تاکید کرد و یادآور شد: شرکت ها موظفند حتی در صورت رفتن زائران به مقصد با ارائه بلیط مبلغ پرداخت شده اضافی را پس بدهند و اگر زائری اعزام نشده باشد می توانند بلیط را پس دهد و مجدد اقدام کند و اگر کسی با خرید بلیط با قیمت قبل اعزام شده در صورت سندیت، از طریق تعزیرات و اداره راه می تواند پیگیری کند. وی با بیان اینکه اعلام نرخ مصوب در برخورد با دلالان صورت گرفته است خاطرنشان کرد: به ازای هر کد ملی، یک بلیط ارائه می شود و اگر کسی در سامانه سماح ثبت نام نکرده باشد به مشکل برمی خورد، حدود 35 هزار نفر تاکنون در استان در سامانه سماح ثبت نام کرده اند که تعداد زیادی با وسایل نقلیه دیگر راهی می شوند و حدود 14 الی 15 هزار نفر با ناوگان عمومی است که برنامه ریزی می شود که دچار مشکل نشوند و کارت ملی و بلیط در هنگام اعزام بررسی می شود. نیک فهم با توصیه ای به زائران اربعین حسینی بیان کرد: زائران به محض برگشت با سامانه 141 تماس بگیرند که مشخص شود چه تعداد در راه برگشت هستند و با بررسی ستاد اربعین، وسیله نقلیه برای برگشت فراهم شود و تعداد ورود به کشور بررسی شود و در هنگام بازگشت نیز صبر و حوصله داشته باشند.
انتهای پیام /