امیرعباس هویدا
امیرعباس هویدا
برای نخستین بار تصاویری از توافقنامه حق آبه میان دو کشور در سال 1351 منتشر شده است. این تفاهمنامه در سال 1351 میان محمد موسی شفیق، صدراعظم افغانستان و امیرعباس هویدا، نخست وزیر وقت ایران امضا شده است.
برای نخستین بار تصاویری از توافقنامه حق آبه میان دو کشور در سال 1351 منتشر شده است.
اسدالله علم وزیر دربار رژیم پهلوی در جلد ششم خاطرات خود صراحتاً قرارداد حقآبه هیرمند را خیانت دولت هویدا به ایران میداند که درآینده موجب خشکسالی سیستان خواهد شد.
برای نخستین بار تصاویری از توافقنامه حق آبه میان دو کشور ایران و افغانستان در سال 1351 منتشر شده است.
این تفاهمنامه در سال 1351 میان محمد موسی شفیق، صدراعظم افغانستان و امیرعباس هویدا، نخست وزیر وقت ایران امضا شده است.
خبرگزاری تسنیم در گزارشی نگاهی انداخته است به آثاری که در سی و چهارمین دوره نمایشگاه کتاب تهران مورد توجه مخاطبان قرار گرفته است.
روزنامه جوان نوشت: سهم ایران تا قبل از روی کار آمدن پهلویها بیش از 50 درصد بود. با روی کار آمدن رضا پهلوی و شروع به کار حکومت پهلوی، تصور میشد او به دلیل ادعاهای میهنپرستانه و ارتشی که فخرش را میفروخت، مناقشات مرزی را بتواند به نفع ایران حل کند، اما در واقع، همه ادعاهای ناسیونالیستی پهلویها فقط شعار بود و بارها و بارها مقابل بیگانگان، از منافع ملی ایرانیان گذشتند.
جوان نوشت: سهم ایران از آب هیرمند در طول حکومت دو شاه پهلوی کم و کمتر شد. سهم ایران تا قبل از روی کار آمدن پهلویها بیش از 50 درصد بود.
خاطرات حسین فردوست، «سیاه جامگان» درباره چگونگی پیدایش داعش و چند کتاب دیگر جزو پرفروشهای انتشارات مؤسسه اطلاعات به شمار میرود.
تنها بخشی از تبعات خشک شدن تالاب هامون نابودی 80 درصد اشتغال مردم در حوزه سیستان است؛ چون معاش آنها بهطور مستقیم با آب در ارتباط بوده و حالا خبری از آن نیست. کشاورزی و دامپروری از فعالیتهای اساسی حوزه سیستان بود و این استان زمانی انبار غله کشور خوانده میشد.
هادی غفاری گفت: امام در یک کلمه به «وفاق ملی» معتقد بودند. وفاق یعنی اینکه کسانی انتخاب شوند که به ملت فکر میکنند؛ ممکن است به من فکر نکنند ولی به آبادی، استقلال، حریت و حاکمیت این سرزمین معتقدند.
شرایط این روزهای جهان و منطقه در کنار مسائل داخلی آمریکا، واشنگتن را به ببر کاغذی تبدیل کرده است. با اینحال جریان غربگرا در داخل، چشمان خود را بر واقعیت بسته، باز هم آدرس «ناکجاآباد» میدهد.
رویداد 24 نوشت: بنیصدر یک روز قبل از اعدام خانم پارسا از حکم او مطلع میشود! بنیصدر تمام تلاش خود را به کار میگیرد تا از اعدام دکتر پارسا جلوگیری کند، اما مجریان اعدامها پاسخ او را نمیدهند حتی نامه بنیصدر به آیتالله قدوسی دادستان وقت نیز از اجرای حکم جلوگیری نمیکند.