امیر قلعه نویی
امیر قلعه نویی
شاگردان امیر قلعهنویی از روز گذشته تمریناتشان را در سیرجان آغاز کردند و تا پنج هفته ابتدایی از این استان تکان نخواهند خورد.
تاکنون حضور 7 بازیکن برزیلی در فصل جدید لیگ برتر قطعی شده و احتمالا این تعداد افزایش هم مییابد.
ریحانه پارسا، بازیگر سابق سینما و تلویزیون که اخیرا نامزدی با میلاد خدایی را علنی کرد، حالا وضعیت تازه را به نمایش گذاشته است.
تقابل گل گهر و تراکتور، صحنه رویارویی پرافتخارترین مربی ایرانی و خارجی حاضر در لیگ ایران است.
مازیار زارع سرمربی تیم ملوان جوانترین سرمربی لیگ خلیج فارس و قربان بردیف سرمربی تراکتور مسن ترین سرمربی است.
محمد آقاجانپور مدافع پرشورها می گوید شرایط تیمش نسبت به فصل گذشته بهتر است و کار کردن زیر نظر بردیف سختی های خاص خودش را دارد.
در فاصله کمتر از 72 ساعت تا شروع لیگ برتر فوتبال ایران، بازیکنان سرشناسی هستند که هنوز تیم جدید خود را انتخاب نکرده اند.
هافبک گل گهر سیرجان می گوید با توجه به هزینه هایی که تیمها انجام دادهاند کار دشواری در لیگ 22 دارند.
بازیکنان باشگاه گلگهر که برای آمادهسازی جهت حضور در لیگ بیستودوم در کشور ترکیه اردو زدهاند، به دستور امیر قلعهنویی در محل اردو عزاداری حسینی در ماه محرم به راه انداختند.
وحید طالبلو دروازهبان سابق استقلال و تیم ملی در جدیدترین گفتگو با ورزش سه صحبتهای جالبی در خصوص فوتبال ایران مطرح کرده است.
ورزش سه نوشت: وحید طالبلو دروازهبان سابق استقلال و تیم ملی در جدیدترین گفتگو صحبتهای جالبی در خصوص فوتبال ایران مطرح کرده است.
نبرد استقلال و شاهین در مرحله گروهی جام باشگاه های تهران درسال 64، یکی از بازی های خوب این دهه به شمار می رود.