یک‌شنبه 30 دی 1403

امینی: درخواست جودوکاران نابینا غیرمنطقی است

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
امینی: درخواست جودوکاران نابینا غیرمنطقی است

رئیس انجمن جودوی نابینایان و کم‌بینایان گفت: با حاج‌یوسف‌زاده در پارالمپیک 2020 توکیو دو طلا و در پاراآسیایی هانگژو شش مدال گرفتیم و درخواست ملی‌پوشان برای تغییر او غیرمنطقی است.

- اخبار ورزشی -

علیرضا امینی نایب رئیس فدراسیون نابینایان و کم‌بینایان و رئیس انجمن جودو در این فدراسیون، در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره درخواست تغییر کادر فنی از سوی ملی‌پوشان، عدم شرکت در اردوها و حاشیه‌های به وجود آمده پیرامون این موضوع اظهار داشت: این تصمیمی است که خودشان گرفته‌اند. کسی که بخواهد واقعاً در پارالمپیک مسابقه بدهد، اول باید خودش بخواهد. این مربوط به صرف کردن فعل خواستن است. یعنی یک ورزشکار باید خودش بخواهد و به محل تمرین هم برود. به نظرم نمی‌توان کسی را به زور مجبور به حضور در اردو کرد.

وی در واکنش به درخواست ملی‌پوشان برای تغییر سرمربی تیم ملی جودو نابینایان گفت: آیا ورزشکاران باید کادر فنی را تعیین کنند؟ من این فکر را می‌کنم که ورزشکار نمی‌تواند این کار را انجام بدهد.

امینی در پاسخ به این سؤال که «آیا با ملی‌پوشان درباره این موضوع صحبت کرده‌اید؟»، خاطر نشان کرد: بله، این کار انجام شده است، اما آنها اصرار به این خواسته دارند، آنهم در حالی که شدنی نیست.

رئیس انجمن جودوی نابینایان درباره اینکه ملی‌پوشان چه دلیلی را مطرح کرده‌اند، تصریح کرد: آنها گفتند که حاج‌یوسف‌زاده توان فنی لازم را ندارد، اما اشتباه می‌کنند. حاج‌یوسف‌زاده تجربه زیادی دارد. تیم ایران در پارالمپیک قبلی دو مدال طلا با او گرفت و در بازی‌های پاراآسیایی هانگژو هم در همه اوزان مدال گرفتیم. به هر حال این حرف ملی‌پوشان منطقی به نظر نمی‌رسد.

وی در پاسخ به این پرسش که «آیا ملی‌پوشان از طرف افراد دیگری تحریک می‌شوند یا نه؟»، گفت: بله، این را شنیده‌ایم. به هر حال اینها جوان هستند و حیف است که این فرصت را از دست بدهند. در واقع این یک فرصت طلایی برای‌شان است. کسی که بخواهد در پارالمپیک شرکت کند، باید از حاشیه‌ها بیرون بیاید. تمام تلاش ما این است که این حاشیه‌های غیرمنطقی را حذف کنیم. ما دنبال ایجاد شرایطی هستیم که ورزشکاران‌مان در اوج آمادگی بروند و مدال بگیرند. کما اینکه در دوره قبلی دو طلا گرفتیم که با همین مربی بود. شرایط عالی برای جودوکاران مهیا شده بود، اما احساس می‌کنم اهمیت این موضوع برای شان قابل درک نبوده است که این کار را کرده و این حرف را زده‌اند.

امینی اظهار داشت: این فرصت طلایی دیگر برای‌شان تکرار نمی‌شود، چون آنها در حال عبور از سن قهرمانی هستند. ای کاش در مسابقات گرجستان شرکت می‌کردند. ورزشکار باید ابتدا فعل خواستن را صرف کند. فدراسیون و کمیته پارالمپیک همه تلاش خود را کردند تا اینها به مسابقات انتخابی در گرجستان بروند و بتوانند در رنکینگ یک و دو جهان باقی بمانند. این باعث می‌شد که شرایط خوبی در بازی‌های پارالمپیک پیدا کنند. حالا با عدم حضور، آنها در رنکینگ اول و دوم جهان نیستند و این مسئله کارشان را سخت می‌کند. شما وقتی می‌خواهید به موفقیت برسید، سعی می‌کنید که یک مسیر آسان‌تر را انتخاب کنید و مانعی مقابل شما نباشد. اینها ورزشکاران خوب و باتجربه‌ای هستند، اما به نظرم حیف شد که این فرصت طلایی را از دست دادند. امیدوارم از این به بعد بیایند و از فرصت خود استفاده کنند.

وی درباره انتقاد موسی غلامی از شرایط اردوی تیم جودوی نابینایان و کم‌بینایان در اسلامشهر تأکید کرد: قرار بود این اردو تشکیل شود، اما این ورزشکار پیش‌دستی کرده و گفته بود که اردو در حد او نیست. فرقی نمی‌کند اردو کجا باشد. اردو در کارخانه میهن بوده که یک باشگاه حرفه‌ای دارد و ورزشکاران زیادی آنجا هستند و شرایط خوبی فراهم بود. به هر صورت امیدواریم که اینها دچار حاشیه نشوند. این ورزشکاران حرفه‌ای فکر نکردند که این حاشیه‌ها ایجاد شده است و همین حاشیه‌ها به خود ورزشکار آسیب می‌زند. چنین فرصتی در یک زمان و مقطع خاصی است و دیگر تکرار نمی‌شود و آنها در آینده حسرت می‌خورند.