جمعه 30 آبان 1404

انبارلویی: عده‌ای با دروغ، تحریک و جعل روایت در اغتشاشات نقش داشتند / مطابق قانون با متخلفان باید برخورد شود

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
انبارلویی: عده‌ای با دروغ، تحریک و جعل روایت در اغتشاشات نقش داشتند / مطابق قانون با متخلفان باید برخورد شود

محمد کاظم انبارلویی فعال رسانه‌ای در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، در مورد حوادث و اغتشاشات اخیر گفت: شاهد جنگ نرم تمام عیار آمریکا علیه ملت ایران هستیم؛ در این جنگ منافقین و سلطنت طلبان به عنوان پیاده نظام دشمن عمل می‌کنند و چون در کف خیابان به اهدافشان نرسیده‌اند به خشونت، ترور و هرزگی رو آورده‌اند که ملت ایران با مقاومت وصف ناشدنی در برابر این شرارت ایستاده‌است.

وی اظهار کرد: طبیعی است عده‌ای برای تحقق این مساله از داخل کشور به آمریکایی ها کمک می‌کنند البته مردم و نیروهای امنیتی که در صف مبارزه با اینها ایستاده‌اند بخش زیادی از این توطئه را خنثی کردند و در آینده نیز انشاالله این آشوب‌ها به طور کامل خنثی خواهد شد.

انبارلویی با بیان اینکه کسانی که مرتکب قتل و غارت شده‌اند باید مجازات شوند، خاطر نشان کرد: این افراد در تور نیروهای امنیتی قراردارند و حکم قاتل هم مشخص است. از طرفی عده‌ای با دروغ، تحریک و جعل روایت در این قضایا نقش داشتند و عده‌ای هم فریب خوردند که رهبری هم فرمودند آنها را باید هدایت کرد اما با کسانی که مرتکب جرم و جنایت شدند باید مطابق قانون برخورد کرد.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

حضرت آیت الله خامنه‌ای

محمدکاظم انبارلویی

ایالات متحده آمریکا

سلبریتی ها

اغتشاش آشوب قتل ترور خشونت این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
انبارلویی: عده‌ای با دروغ، تحریک و جعل روایت در اغتشاشات نقش داشتند / مطابق قانون با متخلفان باید برخورد شود 2
انبارلویی: عده‌ای با دروغ، تحریک و جعل روایت در اغتشاشات نقش داشتند / مطابق قانون با متخلفان باید برخورد شود 3
انبارلویی: عده‌ای با دروغ، تحریک و جعل روایت در اغتشاشات نقش داشتند / مطابق قانون با متخلفان باید برخورد شود 4
انبارلویی: عده‌ای با دروغ، تحریک و جعل روایت در اغتشاشات نقش داشتند / مطابق قانون با متخلفان باید برخورد شود 5