انتخابات مجلس
انتخابات مجلس
رئیس دولت دوازدهم گفت: اگر قرار بود حاکمیت صدای تحریم را بشنود، در انتخابات مجلس دوازدهم میشنید. این نوع واکنش یعنی تحریم انتخابات بیشتر به نوعی «خودکشی جمعی» میماند که از ترس مرگ به خودکشی دست زنیم و با خودزنی تندترین جناح حاکمیت را به قدرت برسانیم و فکر کنیم فروپاشی نوعی تغییر است. من از سایه جنگ و خشونت بر میهنم عذاب میکشم. اما تحریم انتخابات راهحل نیست. تحریم عامل تضعیف و تجزیه...
با یک انتخاب حیاتی و تاریخی میان دو راه مواجه هستیم / «رأی دادن و ندادن» سرنوشت حداقل یک دهه آینده را رقم میزند / با یک دولت تندرو همه ما ضرر میکنیم، چه رأی داده باشیم چه رأی نداده باشیم / یک نامزد تحریم را نعمت و دیگری فاجعه میداند حسن روحانی، رئیسجمهور ایران در دولتهای یازدهم و دوازدهم، در بیانیهای از مردم برای شرکت در دور دوم انتخابات چهاردهم ریاستجمهوری در روز جمعه 15 تیر...
به دلیل اطلاعیه رسمی قالیباف قسمت اندکی از آراء به سمت جلیلی میرود اما اکثریت آراء که مربوط به اصولگرایان مخلص و معتقد بود به سمت پزشکیان یا رأی سفید میرود اما به سمت جلیلی نمیرود.
مهاجری گفت: اصلاحطلبان از تمام ظرفیت خود مانند آقایان سیدمحمد خاتمی و محمدجواد ظریف در این دوره از انتخابات ریاستجمهوری استفاده کردند. حتی بخشی از جریان اصولگرا نیز طرفدار پزشکیان بود با این وجود بیشتر از 10 میلیون و 703 رای کسب نکرد. این جریان اصلاحطلب در دور قبل انتخابات 2/5 میلیون رای آورده بود و از این جهت موفقیتآمیز عمل کرده، اما نسبت به سرمایههایی که پای کار آورده موفق نبوده...
رئیس دفتر دولت اصلاحات میگوید: نسل جدید اصولگرایان به میدان آمدند اما اختلاف جدی میان خودشان افتاد و این تقسیم شد اما متوجه نشدم در روز آخر چه اتفاقی افتاد که به صورت غیرطبیعی پشتسر جلیلی قرار گرفتند.
آزاد ارمکی گفت: پورمحمدی هرگز رأی نمیآورد؛ ترس من این بود که پورمحمدی به نفع پزشکیان کنار برود و ضربهای به آقای پزشکیان بخورد. خوشبختانه این اتفاق نیفتاد. اتفاقا این رأی هم رای پزشکیان نمیآید؛ رأی آقای پورمحمدی، رأی پزشکیان نیست.
عباس عبدی گفت: در انتخابات مجلس سال 1390 این تقلب را مطرح کردند که مشارکت پایین بوده و به آن ضریب دادند. بررسی کردم و گفتند در تبریز این اتفاق افتاده است. با آقای پزشکیان برای اولین بار تماس گرفتم و پرس و جو کردم که گفت: «چنین چیزی نیست و رایهای ما همان است که اعلام شده است.» بنابراین نمیشود در صندوقها دستکاری کرد. تقلب در جای دیگری صورت میگیرد که باید جلوی آن را گرفت.
مشاوران قالیباف به جای کمک به او، بیشتر به دنبال آینده خود بودند تا از کنار رئیس مجلس به مقام و پستهای بالاتر برسند. اگر قالیباف باشد، آنها هم هستند و اگر او نباشد، خبری از مشاوران نیست.
عباس عبدی، روزنامهنگار و تحلیلگر سیاسی در پاسخ به ادعاهای برخی از کانالها و رسانهها مبنی بر ضریب 3 گرفتن مشارکت گفت: «هدف انتشار این مطلب مشخص است. عباس عبدی، روزنامهنگار و تحلیلگر سیاسی در پاسخ به ادعاهای برخی از کانالها و رسانهها مبنی بر ضریب 3 گرفتن مشارکت گفت: «هدف انتشار این مطلب مشخص است. این مطلب جهت ایجاد ابهام مطرحشده تا مشارکت مردم در انتخابات را کاهش دهد. اما واقعیت...
آقای قالیباف! با مردم روراست باشید! یک روز با لابی و قول و وعده با بهارستان نشینان، برای ریاست مجلس و بعد ریاست جمهوری خیز بر می دارید و روزی دیگر با تندروها به بهانه نگرانی از پیروزی پزشکیان و حامیانش، عهد و پیمان می بندید!! مردم، چه چیز را قبول کنند «قسم حضرت عباس را یا دُم خروس را!»
اقتصادنیوز: انتخابات سه سال پیش، 6 نامزد در طول مناظرههای انتخاباتی حضور داشتند؛ ابراهیم رییسی، محسن رضایی، امیرحسین قاضیزاده هاشمی، علیرضا زاکانی، سعید جلیلی و عبدالناصر همتی، شش نامزدی بودند که سال 1400 در مناظرهها حضور داشتند.
اقتصادنیوز: عباس عبدی، در پاسخ به ادعاهای برخی از کانالها و رسانهها مبنی بر ضریب 3 گرفتن مشارکت گفت: «هدف انتشار این مطلب مشخص است. این مطلب جهت ایجاد ابهام مطرحشده تا مشارکت مردم در انتخابات را کاهش دهد. اما واقعیت این است که بدبینیهایی نسبت به انتخابات گذشته بهویژه نسبت به انتخابات 1388 این شائبه را ایجاد میکند که این نوع استدلالها پذیرفته شود.»
اقتصادنیوز: روزها درباره وجود جامعه دوم در ایران صحبت میشود که تعبیر درستی است؛ گروه زیادی از مردم، تصمیمی برای مهاجرت ندارند و ازطرفدیگر میلی به انزوا یا خودکشی ندارند اما در عین حال نسبت به سازوکارهای سیاسی و حاکمیتی که باعث تغییر میشود نهتنها ناامیدند، بلکه بیاعتنا هستند.
محسن اسلامی با بیان اینکه فرایند تبلیغات در مرحله دوم انتخابات همچون مرحله اول است، گفت: طبق قانون راهاندازی کارناوالها و تجمعات خیابانی ممنوع است.
چهار روز مانده به دور دوم انتخابات چهاردهمین ریاستجمهوری ایران. رایدهندگان پیش از این مشارکت متفاوت را نسبت به انتخابات پیشین رقم زدند. این برای دومینبار در طول تاریخ جمهوری اسلامی ایران است که انتخابات ریاستجمهوری به دور دوم میرود. مهمترین دغدغهای که از سوی تحلیلگران سیاسی و جامعهشناسان مطرح میشود، میزان مشارکت مردم است. از سوی دیگر پیشبینی اینکه در فضای کنونی کدام نامزد...