انتشار تصویر تلسکوپ هابل از یک خوشه کروی با هزاران ستاره رنگارنگ
تلسکوپ فضایی هابل تصویر یک خوشه کروی با نام NGC 6355 را منتشر کرد که این خوشه در کهکشان خودمان یعنی کهکشان راه شیری در فاصله کمتر از 50000 سال نوری از زمین و در صورت فلکی ماراَفسای قرار دارد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، فاصله ستارگان از یکدیگر در کهکشانها مساوی نیست و این ستارگان تمایل دارند در دستههای دهها هزار یا حتی میلیونها ستاره قوی به خوشههای مختلف تبدیل شوند.
این گروه از ستارگان که خوشههای کروی نامیده میشوند توسط گرانش به یکدیگر متصل شدهاند و شکلی کروی با هسته متراکم ستارهها در مرکز را تشکیل میدهند.
این خوشههای کروی از نظر بصری بسیار خیرهکننده و زیبا هستند و در تصاویر منتشرشده، هزاران نقطه نوری با رنگهای مختلف مشاهده میشوند که نشاندهنده ستارههایی با سنین مختلف است.
مقایسه تصاویر تلسکوپ فضایی "هابل" و "جیمز وب" از یک جفت کهکشان درحال تعاملتلسکوپ فضایی هابل تصویر یک خوشه کروی با نام NGC 6355 را منتشر کرده است که این خوشه در کهکشان خودمان یعنی کهکشان راه شیری قرار دارد و همچنین در فاصله کمتر از 50000 سال نوری از زمین و در صورت فلکی ماراَفسای قرار دارد.
ستارگان پراکنده خوشه کروی NGC 6355 در این تصویر از تلسکوپ فضایی هابل ناسا /ESA قابل مشاهده هستند. NGC 6355 یک خوشه کروی کهکشانی است که در نواحی داخلی کهکشان راه شیری ما قرار دارد.
این تصویر با استفاده از دوربین پیشرفته هابل گرفته شده است که میتواند یک ساختار عظیم را در کیهان با جزئیات بسیار زیاد مشاهده کند.
مطالعه خوشههای کروی با استفاده از تلسکوپهای زمینی دشوار است زیرا بخار آب موجود در جو زمین، خوانشها را منحرف میکند و تشخیص ستارهها را درون خوشه دشوارتر میکند اما از آنجایی که هابل در فضا است و در بالای جو خود به دور زمین میچرخد، بالای این بخار آب قرار داشته و بنابراین قادر است تصاویر دقیقتری بگیرد.