جمعه 3 مهر 1405

انتقاد ایتالیا از افزایش نرخ بهره بانک مرکزی اروپا

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
انتقاد ایتالیا از افزایش نرخ بهره بانک مرکزی اروپا

وزیر اقتصاد ایتالیا ابراز نگرانی کرد تصمیم بانک مرکزی اروپا برای ادامه روند افزایش نرخ بهره به اقتصاد این کشور به خاطر بدهی بالا آسیب می‌رساند.

- اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، وزیر اقتصاد ایتالیا در روز شنبه گفت دورنمای افزایش بیشتر نرخ بهره توسط بانک مرکزی اروپا برای کشورهایی که بدهی بالایی دارند مانند ایتالیا نگران‌کننده است.

وی گفت:«ما سال‌ها از نرخ بهره پایین و نزدیک به صفر بهره برده‌ایم و حالا همه‌چیز درحال تغییر است».

بانک مرکزی اروپا در روز پنجشنبه نرخ بهره خود را 50 واحد طبق آن‌چه انتظار می‌رفت افزایش داد و اعلام کرد این روند طی ماه‌های آینده ادامه خواهد داشت.

شکایت اتباع روسیه و بلاروس از اتحادیه اروپا به دلیل تحریم‌ها اقدام دولت‌های اروپایی برای ذخیره گازوئیل پیش از اجرای تحریم روسیه

وزرای دولت ایتالیا از بانک مرکزی اروپا به‌خاطر افزایش فشار مالی بر یکی از بدهکارترین کشورهای منطقه یورو انتقاد کردند. معاون نخست‌وزیر ایتالیا این اقدام را غیر قابل باور و نگران‌کننده اعلام کرد. وزیر دفاع ایتالیا هم گفت این اقدام بانک مرکزی به روسیه برای تضعیف وحدت غرب جهت حمایت از اوکراین کمک می‌کند.

ایتالیا به‌دنبال آسیبی که قیمت‌های بالای انرژی به اقتصاد این کشور رسانده، حدود 21 میلیارد یورو برای بودجه سال آینده میلادی در نظر گرفته است تا به شرکت‌ها و خانواده‌ها برای تأمین صورت‌حساب برق و گاز در سه ماهه اول سال کمک کرده باشد.

وزیر اقتصاد ایتالیا از اتحادیه اروپا خواست پاسخی محکم و استراتژیک به قانون کاهش تورم آمریکا بدهد که تهدیدی جدی برای اقتصاد کشور است. برخی شرکت‌های ایتالیایی در فکر انتقال تولید خود به آمریکا هستند که می‌تواند فاجعه‌ای برای این کشور باشد.