دوشنبه 5 آبان 1404

انتقاد پزشکیان از مقاومت در برابر اصلاح نظام اداری / باید اختلافات را کنار گذاشته و برای غلبه بر مشکلات یکصدا باشیم

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
انتقاد پزشکیان از مقاومت در برابر اصلاح نظام اداری / باید اختلافات را کنار گذاشته و برای غلبه بر مشکلات یکصدا باشیم

رئیس جمهور با انتقاد از اینکه اقدام برای اصلاح نظام اداری در هر بخشی با مقاومت روبرو می‌شود، گفت: امروز در حالی بیش از 85 درصد منابع کشور صرف هزینه‌های جاری نظام اداری می‌شود که درخواست‌های متعددی برای حجیم‌تر شدن آن مطرح می شود.

مسعود پزشکیان پیش از ظهر امروز دوشنبه 5 آبان 1404، در دیدار مجمع نمایندگان استان‌های البرز، بوشهر، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویراحمد، عدم تناسب منابع و مصارف و ناترازی درآمدها و هزینه‌ها را عامل اساسی و اصلی ایجاد و افزایش تورم و برخی مشکلات اقتصادی دیگر عنوان کرد و اظهار داشت: مهم‌ترین انتظار و خواسته ما از نمایندگان مجلس در این زمینه این است که کمک کنند بودجه‌ای تنظیم و تصویب شود که کسری نداشته باشد.

رئیس جمهور با بیان اینکه باید متناسب با منابع، توقع ایجاد شود، افزود: تفویض حداکثر ممکن اختیارات به استان‌ها که دولت آن را دنبال می‌کند، این امکان را فراهم می‌کند که شناسایی نیازها و طراحی راهکارهای رفع آنها، از سوی مدیرانی دنبال شود که خودشان مسئول اجرای آنها هستند.

پزشکیان با تاکید دوباره بر اینکه دولت چهاردهم و شخص وی موکدا اعلام کرده‌اند که از همکاری هر کسی که بتواند راهکار موثر برای رفع مشکلات ارائه دهد، استقبال می‌کنند، تصریح کرد: در وضعیتی که دشمن مترصد سوءاستفاده از دعوا و تفرقه میان ماست، باید اختلافات را کنار گذاشته و همه برای غلبه بر مشکلات متحد و یکصدا باشیم.

رئیس جمهور با اشاره به برخی اقدامات دولت برای سامان دادن ناترازی‌ها در حوزه‌های آب، نیرو، انرژی و مالی گفت: دولت به شکل گسترده‌ای در حال همکاری با دانشگاهیان و کارشناسان برای شناسایی دقیق و طراحی راهکارهای جامع حل مشکلات است.

وی همچنین از نمایندگان خواست تا با وسواس بیشتری هر درخواست منتج به بزرگ شدن نظام اداری کشور را مطرح و دنبال کنند و اظهار داشت: بزرگی نظام اداری باعث کندی و ناکارآمدی آن شده و از شما نمایندگان می‌خواهم که به دولت در کوچک و چابک کردن این ساختار کمک کنید.

پزشکیان با انتقاد از اینکه اقدام برای اصلاح نظام اداری در هر بخشی با مخالفت و مقاومت روبرو می‌شود، تصریح کرد: امروز در حالی بیش از 85 درصد منابع کشور صرف هزینه‌های جاری نظام اداری می‌شود که درخواست‌های متعدد و مکرری برای حجیم‌تر شدن آن در قالب ارتقای تقسیمات کشوری و نظایر آن از سوی نمایندگان مجلس و مسیرهای دیگر مطرح می‌شود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.