انتقال زندان چوبیندر قزوین نیازمند تخصیص اعتبارات است
حجت الاسلام نورالله قدرتی گفت: از حیث استفاده از پابند الکترونیکی در جایگاه سوم کشوری قرار داریم و هم اکنون حدود 132 نفر از پابند الکترونیکی استفاده میکنند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام نورالله قدرتی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی صبح قزوین؛ در مورد اقدامات انجام شده برای انتقال زندان چوبیندر قزوین اظهار کرد: انتقال زندان چوبیندر از سالهای قبل مصوب شده و در واقع یک تصمیم کشوری است و باید محقق شود.
وی افزود: تاکنون برای جانمایی مکان بعدی زندان چوبیندر، مکانهای متعددی پیشنهاد شده است و جانمایی که بیشتر مورد توجه و تایید قرار گرفت، مابین تاکستان و قزوین است اما هنوز در مورد تخصیص اعتبار برای این امر تصمیم جدی استانی و کشوری گرفته نشده است لذا برای اختصاص اعتبار لازم پیگیریها صورت خواهد گرفت. رئیس کل دادگستری استان قزوین تصریح کرد: حدود چهار سال پیش آمار زندانیان استان حدود 4 هزار و 50 نفر بود که اکنون به 3 هزار و 316 نفر کاهش یافته است که از این تعداد 3 هزار و 261 نفر مرد و 55 نفر خانم هستند البته از این تعداد نیز 2 هزار و 737 نفر حاضر به خواب بوده و بقیه در مرخصی هستند. وی عنوان کرد: در مورد کاهش جمعیت کیفری از دورههای قبل روسای قوه قضاییه به ویژه آیت الله رئیسی به آن توجه داشتند و دستورالعملهای خوبی صادر کرده و پیگیریهایی از سوی مسئولان ذیربط انجام شد. نگاه همکاران قضایی به مجازات، بعد اصلاحی و تربیتی آن است قدرتی اضافه کرد: بر این اساس در استان قزوین نیز طی چهار سال گذشته ما نه تنها نگذاشتیم جمعیت کیفری استان اضافه شود بلکه نزدیک به 700 نفر هم از آمار سال 96 کمتر نگه داشتیم. وی عنوان کرد: از حیث استفاده از پابند الکترونیکی در جایگاه سوم کشوری قرار داریم و در طول چهار سال گذشته 472 نفر از پابند استفاده کردند که هم اکنون حدود 132 نفر از پابند الکترونیکی استفاده میکنند. این مقام قضایی بیان کرد: در مورد مجازاتهای جایگزین حبس نیز حرکتهای خوبی انجام شده و از شش ماهه سال 96 تاکنون 33 هزار و 664 نفر از 22 عنوان مجازاتهای جایگزین حبس از جمله معافیت از کیفر، تعویق صدور حکم، تخفیف مجازات و جزای نقدی، ستاد دیه و کمیسیون عفو بهرهمند شدند که سبب کاهش جمعیت کیفری استان شد. جایگاه سوم استان قزوین در استفاده از پابند الکترونیکی وی با بیان اینکه نگاه همکاران قضایی ما به مجازات بعد اصلاحی و تربیتی آن است؛ عنوان کرد: سال 99 با استفاده از مجازاتهای جایگزین حبس، تعلیق اجرای مجازات، آزادی مشروط، تقلیل مجازاتها، عفو و ستاد دیه و موارد دیگر 12 هزار و 22 نفر از امتیازات حقوقی برای کاهش جمعیت کیفری بهرهمند شدند. قدرتی تصریح کرد: در راستای استفاده از مجازات های جایگزین حبس به 15 هزار و 430 نفر تخفیف مجازات داده شد که در نتیجه زودتر از موعد از زندان آزاد شدند. وی در پایان بیان کرد: برای 2 هزار و 44 نفر تعلیق مجازات داشتیم و 534 نفر معافیت از کیفر، 453 نفر از تعویق صدور حکم بهرهمند شدند و همچنین 7 هزار و 894 نفر نیز به جای رفتن به زندان محکوم به پرداخت جزای نقدی شدند. انتهای پیام /