دوشنبه 5 آذر 1403

انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث در کارگزاری‌های منتخب

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث در کارگزاری‌های منتخب

مشاور رئیس سازمان بورس گفت: اگر برخی کارگزاری‌ها فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث را انجام نمی‌دهند به این دلیل است که جزء کارگزاری‌های منتخب نیستند.

مهدی حاجی‌وند، دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: از بیش از 100 کارگزاری فعال حدود 44 کارگزاری فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث را انجام می‌دهند.

او در پاسخ به این پرسش که چرا برخی کارگزاری‌ها فرآیند انتقال را انجام نمی‌دهند؟ بیان کرد: افراد باید به کارگزاری‌های منتخب جهت انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث مراجعه کنند؛ به عبارتی با توجه به نکته‌ای که در ابتدا مطرح شد تمام کارگزاری‌ها فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث را انجام نمی‌دهند و تنها 44 کارگزاری این اقدام را انجام می‌دهند.

حاجی‌وند در ادامه اظهار کرد: اگر برخی کارگزاری‌ها فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث را انجام نمی‌دهند به این دلیل است که جزئی از این 44 کارگزاری نیستند بنابر این افراد باید توجه کنند که به کارگزاری‌های منتخب مراجعه کنند و کارگزاری‌های منتخب این اقدام را انجام می‌دهد.

گفتنی است، که پیش از این اعلام شده بود کارگزاری‌های منتخب «معاملات آرتان، توسعه فردا، آتیه، سهام پژوهان، دانایان پارس، آبتین استاک، توسعه اندیشه دانا، آرمان تدبیر نقش جهان، شاخص سهام، سهم آشنا، ساوآفرین، سرمایه‌گذاری ملی، آراد ایرانیان، فارابی، هامرز، آسمان، نماد شاهدان، آگاه، مبین سرمایه، مفید، نهایت نگر، پویان، هوشمند رابین، شهر، تدبیرگران فردا، کاریزما، اندیشه و بینش پیشرو، بازار سهام، ملل پویا، آرمون بورس، آپادانا، اقتصاد بیدار، خبرگان، کالای خاورمیانه، بانک سامان، رفاه، سپه، پاسارگاد، انصار، تجارت، ملت و پارسیان، ملی و کارآفرین» هستند.

البته علاوه بر کارگزاری‌ها برخی از بانک‌ها نیز فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث را انجام می‌دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس