انتقال پروازهای خارجی از شب به روز | فرودگاه امام خمینی پاسخ نهایی را داد
مدیر عامل شرکت فرودگاه امام خمینی اعلام کرد که میزان پروازهای خارجی پس از ترور شهید هنیه در ایران تغییر نکرده است، اما از نظر ملاحظات امنیتی، زمانبندی پروازها از شب به روز تغییر یافته است.
سعید چلندری در مورد وضعیت پروازهای خارجی پس از ترور هنیه در تهران و اینکه آیا تعداد پروازهای ایرلاینهای خارجی به ایران کاهش پیدا کردهاست، تصریح کرد: هیچ کاهش و تغییری در تعداد پروازهای فرودگاه امام خمینی رخ نداده؛ تنها به دلیل مسائل امنیتی، زمان پروازها از شب به روز تغییر کردهاست.
وی ادامه داد: در این میان شرکتی مانند لوفتهانزا براساس سیاستهایی که دنبال میکند پروازهای خود را به ایران و چند کشور دیگر را به حالت تعلیق درآورده است. به غیر از لوفتهانزا هم شرکت هواپیمایی دیگر پروازهای خود به ایران را تعلیق نکردهاند.
مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی با بیان اینکه در همین ایام در فرودگاه امام بیش از 250 پرواز در روز انجام شده، گفت: همین میزان پرواز انجام شده در فرودگاه امام نشان میدهد که علمیات پروازی مانند روال عادی و روزهای گذشته در حال انجام شد و میزان پروازها کاهش پیدا نکرده است، ضمن اینکه به طور کلی میزان پروازهای فرودگاه امام سال 1402 نسبت به سال 1401 تا 14 درصد افزایش داشت.
چلندری درباره انتقال پروازها از ساعات شب به روز در این ایام تاکید کرد: انتقال پروازهای خارجی از زمان شب به روز تصمیم ما در فرودگاه حضرت امام نبوده بلکه ایرلاینهای خارجی درخواست کردهاند که پروازهایشان به ایران از ساعات شب به روز تغییر کند و ما هم با این درخواست موافقت و با شرکتهای هواپیمایی خارجی همکاری میکنیم.
هیچ موردی از ابتلا به آبله میمونی مشاهده نشده است
مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی حضرت امام با بیان اینکه مردم نگران نباشند هیچ مورد مشکوک ابتلا به بیماری آبله میمونی در بین مسافران دیده نشدهاست، گفت: بهداشت مرزی قبل از گیت گذرنامه مستقر است و در صورت مشاهده هر گونه علایمی از هر بیماری حتی آبریزش بینی سریعا اقدام میکند.
سعید چلندری درباره اقدامات انجام شده در فرودگاه امام خمینی (ره) برای شناسایی مسافران مبتلا به آبله میمونی و اینکه آیا با توجه به پیک پروازهای عراق مورد مشکوکی در بین مسافران ورودی به فرودگاه امام دیده شده است، اظهار داشت: بهداشت مرزی قبل از گیت گذرنامه مستقر است و در صورت مشاهده هر گونه علایمی از هر بیماری حتی آبریزش بینی سریعا اقدام میکند.
وی ادامه داد: چندین کارشناس از بهداشت مرزی در محل مبادی ابتدایی ورود به سالن فرودگاه امام برای بررسی و نظارت بر مسافران مستقر هستند و شرایط مسافران را پایش میکنند. به مسافران این هشدار را دادهاند که اگر علایمی مشخص از بیماری خاص دارند به گیت بهداشت مرزی مراجعه کنند. البته به خود اظهاری مسافران اکتفا نمیشوند و خود کارشناسان بهداشت مرزی مسافران با علایم مشکوک را شناسایی و بلافاصله به جدا سازی این مسافر از سایر مسافران اقدام میکنند.
مدیر عامل شرکت شهر فرودگاهی حضرت امام با بیان اینکه شناسایی مسافران با علایم مشکوک به صورت چشمی انجام میشود و مقررات سختگیرانهای در این باره در فرودگاه امام اعمال شدهاست، گفت: در حال حاضر, علایمی که شناسایی میشوند موارد مشکوک به اُمیکرون است که بلافاصله این مسافران مشکوک به ابتلا به امیکرون را به بلافاصله به بیمارستان و مرکز درمانی هدایت میکنند و چکهای لازم را انجام میدهند.
چلندری افزود: اگر مورد مشکوکی از ابتلا به آبله میمونی دیده و شناسایی شود بلافاصله عوامل فرودگاهی را در جریان میگذارند و اطلاع رسانی انجام میشود.
وی تاکید کرد: خوشبختانه تا به امروز هیچ مورد مشکوکی از ورود مسافری مبتلا به آبله میمونی دیده نشده است و مردم نگران این موضوع نباشند.