انجمن طراحان مد و لباس کرمان راهاندازی میشود
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس از راهاندازی انجمن طراحان مد و لباس کرمان خبر داد و گفت: با تشکیل این انجمن امیدواریم حداقل هر سه ماه یک بار نمایشگاهی از بهترین آثار بانوان استان برپا شود.
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس از راهاندازی انجمن طراحان مد و لباس کرمان خبر داد و گفت: با تشکیل این انجمن امیدواریم حداقل هر سه ماه یک بار نمایشگاهی از بهترین آثار بانوان استان برپا شود.
به گزارش خبرگزاری مهر، سید مجید امامی دبیر شورای فرهنگ عمومی و مسئول کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور دیروز شنبه 24 تیر در نشست تخصصی با فعالان حوزه مد و لباس کرمان، با بیان اینکه موضوع مُد یک امر فرهنگی است و صنعت بازیگر اصلی صنعت مد است، گفت: ساماندهی طراحان مد و لباس در دستور کار قرار گرفته است.
وی ساماندهی طراحان مد و لباس در کشور را نیاز ضروری دانست و افزود: تمام حمایتها در عرصه آموزش، مالی و مالیاتی در این سامانه انجام میشود و تلاش ما این است که مشاغل خانگی، صنایع تولیدی لباس و مؤسسات تک منظوره تحت حمایت ارشاد نیز بتوانند در این سامانه ثبتنام کرده و عضو شوند.
امامی با بیان اینکه ظرفیت استان کرمان در حوزه طراحی، تولید لباس فاخر و به ویژه رودوزیهای اصیل ایرانی بینظیر است و خصلت جهانی دارد، گفت: کرمان پایتخت و مبدأ رودوزیهای اصیل ایرانی بر روی لباسهای معاصر است و پتهدوزی کرمان شهره جهانی دارد.
مسئول کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور از راهاندازی انجمن طراحان مد و لباس کرمان خبر داد و افزود: با تشکیل این انجمن امیدواریم حداقل هر سه ماه یک بار نمایشگاهی از بهترین آثار، طراحیها و تکدوزیهای بانوان استان برپا شود.
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور جشنواره مد و لباس فجر را نیز مورد توجه قرار داد و گفت: این جشنواره در بهمنماه برگزار میشود و حتماً بخش استانی جشنواره دوازدهم در کرمان برگزار خواهد شد که با نمایش، رقابت و کارگاههای جنبی همراه است.
وی افزود: ایجاد مکتب طراحی ایران و مدارس نمونه طراحی لباس را در دست اقدام داریم که امیدواریم ظرف سه ماه آینده یکی از این مدارس نمونه در کرمان تشکیل شود تا اینگونه بخشی از عقبماندگیهایی که طراحان و بانوان هنرمند کرمانی در حوزه جشنوارهها و صنعت ملی پوشاک دارند جبران شود و این نیازمند همکاری بیشتر شهرداری، اداره صمت و اصناف با کارگروه مد و لباس استان است.
امامی با اشاره به حمایت از تولیدکنندگان خرد، فعالان حوزه کالای حجاب و اعضای سامانه طراحان مد و لباس، گفت: تلاش داریم این افراد از امکانات تسهیلاتی کشور برخورد شوند و اخیراً یکی از بانکها تسهیلات 300 میلیون تومانی قرضالحسنه به طراحان لباس اختصاص داد و این به غیر از تسهیلاتی است که از سوی وزارت کار و در حوزه مشاغل خانگی پرداخت میشود.
وی با تأکید بر اینکه هر بانویی که در حوزه تولید حجاب فعال است از حیث سرمایه در گردش با تمام وجود حمایت میشود، افزود: تمامی تسهیلات پرداخت شده در این حوزه قرضالحسنه است. همچنین سامانه فروش بر خط حجاب و پوشاک فاخر ایرانی اسلامی تا پایان تابستان آغاز به کار میکند که با تبلیغات بالای این سامانه دغدغه فروش رفع میشود.
مسئول کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور از برپایی نمایشگاه مد و لباس ایرانی اسلامی در هندوستان خبر داد و افزود: با همکاری رایزن فرهنگی برگزاری هفته فرهنگی ایران و برپایی نمایشگاههای پوشاک، حجاب، صنعت و هنر پوشاک ایرانی اسلامی در کشورهای مختلف در حال انجام است و تاکنون در مسکو بهصورت موفق برگزار شده است. در ونزوئلا نیز این امر رقم میخورد اما یکی از بزرگترین نمایشگاههای تخصصی پوشاک و هنر صنعت ایران پاییز امسال در هندوستان و دهلی برگزار میشود که در این نمایشگاه جایگاه ویژهای به هنرمندان کرمان اختصاص داده شده است.