شنبه 19 مهر 1404

انهدام اهداف در ساحل و دریا توسط پهپادهای نیروی دریایی ارتش

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
انهدام اهداف در ساحل و دریا توسط پهپادهای نیروی دریایی ارتش

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، در ادامه اجرای مرحله عملیاتی رزمایش مشترک پهپادی 1402 ارتش، پهپادهای رزمی نیروی دریایی ارتش با پرواز از عرشه یگان‌های سطحی نیروی دریایی ارتش با موفقیت اهداف از پیش تعیین شده در ساحل و دریا را مورد اصابت قرار دادند.

امیر علیرضا شیخ سخنگوی رزمایش مشترک پهپادی 1402 ارتش گفت: در این مرحله از رزمایش، پهپادهای انهدامی نیروی دریایی ارتش شامل باور 5، ژوبین و آرش که از مبدأ دریا و عرشه یگان‌های سطحی نیروی دریایی ارتش در قالب ناودسته پهپادبر این نیرو در نقاط مختلف به پرواز درآمده بودند، با طی مسافت طولانی اهداف خود در ساحل و دریا را با موفقیت مورد اصابت قرار دادند.

وی افزود: پایش و رصد محیط پیرامونی در دریا و همچنین شناسایی اهداف دریایی نیز از دیگر ماموریت‌هایی بود که توسط پهپادهای عمود پرواز چمروش نیروی دریایی ارتش و از مبدأ یگان‌های شناور انجام شد.

امیر شیخ تصریح کرد: تمرین پرواز پهپادهای شناسایی نیروی دریایی ارتش فراتر از مرزهای دریایی و ایجاد اشراف اطلاعاتی برای یگان‌های شناور از دیگر ماموریت‌های اجرا شده در این بخش از رزمایش بود و تحرکات یکان های فرامنطقه ای از نزدیک رصد و مستند سازی شد.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

ارتش جمهوری اسلامی ایران

رزمایش پهپادی ارتش نیروی دریایی ارتش این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
انهدام اهداف در ساحل و دریا توسط پهپادهای نیروی دریایی ارتش 2