اوراق بهادار
اوراق بهادار
بازارگردان یا بازارساز همان کسی است که میتواند تعادل را به بازار باز گرداند. وقتی بورس در شرایط بحرانی قرار میگیرد و سهامداران رفتارهای هیجانی از خود بروز میدهند، بازارگردانها از مسیر بازارگردانی جلوی تشکیل صفهای خرید و فروش را میگیرند و نقدشوندگی در بازار سهام را کنترل میکنند.
به گفته کارشناسان، اطلاعرسانی به موقع، عدم نیاز به پست مدارک مربوطه، صرفهجویی در زمان و هزینه از جمله مزایای الکترونیکی شدن افزایش سرمایه شرکتهای بورسی است.
شاخص بورس تهران چند روزی است که در محدوده دو میلیون سیصد هزار واحدی قرار دارد و با نوساناتی همراه شده شاخص اندیکاتور RSI شاخص کل بورس تهران در محدوده 50 واحدی قرار گرفته است.
شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران امروز در پایان معاملات با افزایش 4 هزار و 784 واحد نسبت به روز گذشته همراه شد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بورس اوراق بهادار تهران امروز در یک روند نوسانی قرار گرفت، به گونهای که شاخص کل بورس ابتدا با کاهش همراه شد و از میانه بازار روند رو به رشد به خود گرفت و در پایان معاملات با افزایش 4 هزار و 784 واحد نسبت به روز قبل به رقم 2 میلیون و 302 هزار و 769 واحد رسید. همچنین شاخص هموزن با افزایش 3 هزار و 86 واحدی به رقم 764 هزار و 59 واحد رسید. ارزش...
متن کامل لایحه برنامه هفتم توسعه جمهوری اسلامی ایران که در روز گذشته 30 اردیبهشت ماه 1402 رونمایی شد، منتشر گردید.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، ستار شیرعالی بازرس کل امور بانکها و بیمه سازمان بازرسی کل کشور، در راستای اجرای بند (ج) ماده (11) قانون تشکیل سازمان بازرسی کل کشور و ماده (42) آییننامه اجرایی آن، در نامهای به مدیران عامل بانکها و موسسات اعتباری هشدار داد تا بر اساس قانون هرچه سریعتر اموال مازاد خود را واگذار کنند. شیرعالی به اهمیت موضوع بنگاهداری بانکها و مؤسسات اعتباری...
در برنامه هفتم توسعه سیاستها و اختیارات جدیدی به بانک مرکزی برای مهار نوسانات طلا و ارز داده شده است.
بازرس کل امور بانکها و بیمه سازمان بازرسی کل کشور، از افزایش تمایل بانکها و مؤسسات اعتباری، به نگهداری و حتی تملک سهام بنگاههای دارای فعالیت غیربانکی و هدایت منابع در اختیار آنها به سمت این بنگاهها طی سالهای اخیر، انتقاد کرد.
در برنامه هفتم توسعه سیاستها و اختیارات جدیدی به بانک مرکزی برای مهار نوسانات طلا و ارز داده شده است.
برنامه هفتم توسعه ضوابط انحلال بانک ها و عزل مدیران متخلف را تشریح کرده است.
تا پایان سال دوم برنامه هفتم توسعه، بانکها در سه طبقه سالم، قابل احیاء و غیر قابل احیاء طبقه بندی خواهند شد.