اوراق بهادار
اوراق بهادار
تهران - ایرنا - رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در نامهای به وزیر امور اقتصادی و دارایی خواستار اقدام مناسب و فوری برای از بین بردن ابهامات عرضه و فروش خودرو در بورس کالا شد که موجبات نگرانی سهامداران را فراهم آورده است.
شاخص کل بورس تهران در این هفته بهخوبی توانست از پس مقاومت یک میلیون و 600 هزار واحدی برآید. نکته مهم انتشار لایحه بودجه سال آینده توسط دولت بود که سرانجام پس از 36 روز تاخیر منتشر شد. حال با وجود مشخص شدن بودجه سال آتی، پیش بینی بورس تهران بر حرکت به کدام سو استوار خواهد بود؟
هیات مدیره باشگاه پرسپولیس باید از اساسنامه سازمان بورس در تعیین اعضا پیروی کند.
هیات مدیره باشگاه پرسپولیس باید از اساسنامه سازمان بورس در تعیین اعضا پیروزی کند.
رییس اداره نظارت بر بازار بورسهای کالایی سازمان بورس ضمن تشریح شرایط و زمان عرضه 21 هزار و 140 دستگاه خودروی وارداتی در بورس کالا عنوان کرد: قیمت پایه زمانی که عرضه خودروها توسط عرضهکننده اعلام شود، مشخص و منتشر خواهد شد و هر کد ملی قادر به درخواست سفارش یک خودرو است.
خودروهای وارداتی به زودی روی تابلوی بورس می روند.
کسانی که از سال 98 تا کنون از شرکت های خودروساز محصول سواری دریافت کرده اند امکان شرکت در طرح های فروش محصولات وارداتی را نخواهند داشت.
تهران - ایرنا - سازمان بورس و اوراق بهادار در نامهای به ایران خودرو خواستار اعلام برنامه منظم هفتگی خودروهای پذیرش شده این شرکت خودروسازی در بورس کالا تا پایان سال شد.
ایران خودرو و سایپا در حالی در خواست لغو عرضه خودرو در بورس را دارند که در آخرین عرضه محصولات خود در بورس کالا با کاهش شدید تقاضا خرید مواجه شدند و حتی شاهین با قیمت پایه معامله شد و حتی اقدام بورس کالا جهت تمدید زمان سفارش گذاری تاثیر چندانی بر میزان تقاضا وافزایش رقابت خرید نداشت.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران امروز در یک روند رو به کاهش قرار گرفت، به گونهای که شاخص کل در پایان معاملات آخرین روز کاری هفته با عقبنشینی 16 هزار و 91 واحد به رقم یک میلیون و 652 هزار و 95 واحد رسید. همچنین شاخص کل با معیار هموزن امروز با 568 واحد افزایش به رقم 504 هزار و 205 واحد رسید. ارزش بازار در بورس تهران به بیش از 6 میلیون و 98 هزار...
اولین جلسه از سلسله رویدادهای "هممسیر" به همت استارتاپ استودیو دایان در دی ماه برگزار شد.
قرار است 19 هزار دستگاه محصولات چانگان و دو هزار و 140 دستگاه از محصولات کیا در بورس کالا عرضه شوند اما چه کسانی حق خرید این خودروها را ندارند؟
عرضه گسترده ربع سکه بهار آزادی از روز شنبه (24 دی ماه) به مدت سه روز کاری در قالب فروش سکه در بورس کالای ایران انجام می شود.