اولویت اقتصادی مازندران تمرکز بر بازفعالسازی و احیای واحدهای صنعتی
حسن خیریانپور گفت: اولویت اقتصادی امسال استانداری، تمرکز بر بازفعالسازی و توانمند سازی واحدهای صنعتی مازندران است تا بتوانیم با انجام اقدامات موثر این واحدها را به مدار تولید بازگردانیم.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، حسن خیریانپور صبح امروز در جلسه کارگروه احیا و افزایش ظرفیت تولید شهرکها و نواحی صنعتی مازندران اظهار کرد: اولویت اقتصادی امسال استانداری، تمرکز بر بازفعالسازی و توانمند سازی واحدهای صنعتی میباشد تا بتوانیم با انجام اقدامات موثر این واحدها را به مدار تولید بازگردانیم.
وی اظهار داشت: عارضه یابی مشکلات و موانع واحدهای تولیدی در راستای کمک به بهبود عملکرد و جلوگیری از تعطیل و نیمه تعطیل شدن تولید است و با توجه به کبود زمین صنعتی در سطح استان، بررسی اهلیت سرمایه گذاران مبحث جدی و مهمی است که باعث پیشگیری از ایجاد وقفه درفرایند کسب و کار میگردد.
معاون استاندار مازندران با اشاره به اهمیت تولید با تمام ظرفیت بیان کرد: با پیگیری های صورت گرفته شرکت شهرکهای صنعتی مازندران و همکاری دستگاههای مرتبط و بانک های عامل، واحدهای صنعتی که با 50 درصد یا کمتر از این میزان مشغول فعالیت میباشندتا پایان سالجاری با رفع مشکلات و موانع به چرخه تولید با راندمان بالا و ظرفیت کامل بازگشته و واحدهای بهره بردار راکد نیز با احیاء و کمک های فنی و اعتباری مجدداً فعالیت تولید خود را شروع خواهند کرد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی مازندران نیز در این جلسه گفت:: این کارگروه حسب دستور ریاست جمهور و تنفیذ اختیار از سوی وزیر صنعت، معدن و تجارت به شرکتهای استانی، در برنامه کاری شرکت شهرکهای صنعتی استان لحاظ گردید و با طرح در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و ابلاغ استاندار با تمام توان به پیگیری و رفع مشکلات واحدهای صنعتی اقدام مینماییم.
یاسر امینی با اشاره به کارکرد واحدهای صنعتی کمتر از ظرفیت واقعی اظهار داشت: با برگزاری کلینیک های سیار و مشاوره کارشناسان خبره در سطح شهرکها و نواحی صنعتی که بصورت ماهانه در حال انجام است، ضمن پایش، بررسی و عارضه یابی عملکرد واحدها، راهنمایی و کمک های لازم در جهت افزایش ظرفیت و رفع علت های توقف تولید نیز داده خواهد شد.
امینی بیان کرد: از 185 واحد تولیدی که در تملک بانک ها قرار داشتند، 117 واحد راکد احیاء گردیدند و مابقی واحدها نیز بعلت داشتن مشکلات قضایی، با هماهنگی دادگستری استان و طرح در کارگروه اقتصاد مقاومتی استان در مرحله اقدام و بازفعالسازی میباشند.
19 واحد تولیدی و صنعتی بهره بردار راکد، واحدهای با کمتر از 50 درصد ظرفیت و واحدهای با ظرفیت بالای 50 درصد ظرفیت تولید، در کارگروه احیاو افزایش ظرفیت تولید شهرکها و نواحی صنعتی مازندران مورد بررسی قرار گرفت و برای کمک به بازفعالسازی و افزایش توان تولید و ایجاد اشتغال تصمیمات لازم اتخاذ شد. انتهای پیام /