اولین یادواره شهدای مهندسی پلیس برگزار میشود
معاون مهندسی فراجا از برگزاری اولین یادواره شهدای مهندسی انتظامی کشور در روز پنجشنبه 25 خرداد خبر داد.
سرتیپ دوم پاسدار محمدرضا اسحاقی معاون مهندسی فراجا در نشست خبری با اصحاب رسانه به برگزاری یادواره شهدای مهندسی فراجا اشاره کرد و اظهار داشت: در روز پنجشنبه 25 خرداد اولین یادواره شهدای مهندسی فراجا برگزار میشود.
وی گفت: ما نیازمند و محتاج به عنایت و توجه شهدا به خود هستیم و فرمایش رهبری مبنی بر گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، صرف موضوع تاریخ نگاری نیست بلکه بناست از ظرفیت توجه به یاد و راه شهدا برای ادامه مسیر انرژی بگیریم.
سردار اسحاقی با بیان اینکه هدف ما در مهندسی فراجا یک حوزه اصطلاحاً فیزیکال و محاسباتش ریاضی است، تصریح کرد: اگر یک مهندس متخصص، متعهد هم بود کارش جاودانه میشود.
وی با اشاره به اینکه ما میخواهیم از تمسک به شهدا بهره ببریم افزود: ما یقین داریم شهدا نیازی به تجلیل ما ندارند چرا که آنها جاودانه شدند؛ اما خوشحال خواهند شد که ما مسیر آنها را ادامه میدهیم.
سردار اسحاقی تصریح کرد: تلاش داریم نسل جدید را در حوزه مهندسی با این معارف آشناتر کنیم.
معاون مهندسی فراجا تصریح کرد: تاکنون 58 شهید از مجموعه کل شهدای فراجا در راستای مأموریتهای مهندسی از تکنسین گرفته تا مهندس به شهادت رسیده که خانوادههای آنها در 22 نقطه کشور پراکنده هستند.
وی گفت: محل برگزاری یادواره شهدای مهندسی شهر قم پیش بینی شده است.
این مقام انتظامی به مأموریتهای مختلف انتظامی کشور پرداخت و گفت: جریان شهادت در مجموعه فراجا جاری و ساری است و برخی از شهدای مهندسی انتظامی کشور بعد از دفاع مقدس در مواجهه با تلههای انفجاری جامانده از جنگ تحمیلی و حوادث ناشی از ماموریتها به درجه رفیع شهادت نائل شدند.
وی در خصوص هدف از برگزاری یادواره شهدای مهندسی اعلام کرد: در فضای غبارآلود و جنگ ترکیبی به نوعی هدف ما با برگزاری اولین یادواره شهدای مهندسی فراجا، روشن کردن واقعیتهای موجود در راستای جهاد تبیین است.
معاون مهندسی فراجا در ادامه از جمع آوری و انتشار زندگینامه 58 شهید مهندسی فراجا در قالب یک کتاب، فراخوان شعر در موضوع شهدای مهندسی و فضاسازی محیطی خبر داد و خاطرنشان کرد: حضور خانوادههای شهدا در جوار حرم حضرت معصومه سلام الله علیه از جمله دیگر اقدامات فرهنگی معاونت مهندسی فراجا است.
معاون مهندسی فراجا به نقش گردانهای مهندسی رزمی در دفاع مقدس اشاره و بیان داشت: ایجاد استحکامات و مواضع در قبل، حین و بعد از عملیاتها از جمله عملکرد گردانهای مهندسی رزمی بود که در این امر مواجهه با موارد طبیعی از جمله کوه، رودخانه و... از جمله مهمترین موارد و موانع موجود بود که در ادامه هموارسازی و بسترسازی به دلیل بزرگ سازی کارها دیده نشد.
سردار اسحاقی از اجرای طرح سفیر شهید در یگان مهندسی فراجا خبر داد و گفت: ما این باور را داریم که شهدا زنده بوده و یار و یاریگر ما هستند.
باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی