چهارشنبه 24 بهمن 1403

اپل

اپل

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: دیروز ارزش بیت کوین اندکی کاهش پیدا کرد، اما طلا همچنان صعودی است.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

هالیوود قصد دارد برای به‌تصویر کشیدن تلاش سربازان خودش، سریعا فیلم خروج آمریکا از افغانستان را بسازد

خبرگزاری خبرنگاران جوان

قیمت اقلام مختلف، امروز 20 آبان 1400 در بسته نبض بازار باشگاه خبرنگاران جوان مورد بررسی قرار گرفت.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

قیمت گوشی‌های موبایل موجود در بازار را در مورخ 20 آبان‌ماه مشاهده می‌کنید.

وب‌گاه عصر ایران

هاردی و تیتوم تهیه‌کنندگان فیلم هم خواهند بود و نولفی به عنوان تهیه‌کننده اجرایی در پروژه حضور خواهد داشت.

وب‌گاه الف

ارزش ارزهای دیجیتالی مهم به میزان محسوسی کاهش یافت.

وب‌گاه خبر آنلاین

ایسنا به نقل از سی ان بی سی نوشت: ارزش ارزهای دیجیتالی مهم به میزان محسوسی کاهش یافت.

خبرگزاری ایسنا

ارزش ارزهای دیجیتالی مهم به میزان محسوسی کاهش یافت.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

گوشی موبایل اپل مدل iPhone 13 A2634 دو سیم کارت ظرفیت 128 گیگابایت و رم 4 گیگابایت در بازار 31 میلیون تومات قیمت دارد.

وب‌گاه خبر آنلاین

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: گزارش‌ها حاکی از آن است که گوشی اپل مدل iPhone 11 A2223 دو سیم کارت ظرفیت 128 گیگابایت و رم 4 گیگابایت در بازار 25 میلیون و 140 هزار تومان قیمت دارد.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

فورد موستانگ Mach-E و تسلا مدل Y از نظر سگمنت بسیار شبیه یکدیگر هستند که در این گزارش به بررسی آن‌ها پرداخته ایم.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

در این گزارش قیمت برخی از انواع گوشی های اپل موجود در بازار را گردآوری کرده ایم.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

به دنبال تحقیقات کمیسیون اروپا از گوگل در سال 2010، پس از شکایت برخی از رقبای اروپایی و آمریکایی آن، جریمه 2.4 میلیارد یورویی برای گوگل در نظر گرفته شد. این جریمه، نخستین مورد از 3 جریمه ضد انحصاری برای گوگل در سال‌های اخیر در اتحادیه اروپا است که در مجموع به 8 میلیارد یورو می‌رسد.

وب‌گاه مشرق نیوز

یک دادگاه عالی اتحادیه اروپا اعلام کرد: کمیسیون اروپا حق داشت گوگل را به دلیل نقض قوانین ضد انحصار 2.4 میلیارد یورو جریمه کند و درخواست تجدیدنظر این غول فناوری را رد کرد.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: اپل اجازه نصب کیف پول‌های دیجیتال بر روی آیفون را می‌دهد، اما نرم‌افزارهای استخراج را ممنوع کرده است، مدیر عامل اپل می‌گوید شخصا مالک رمزارز است، اما شرکت اپل در مورد رمرزارزها برنامه کوتاه مدت ندارد.