جمعه 17 مرداد 1404

اکران آثار خبرنگاران نویسنده در سطح شهر

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
اکران آثار خبرنگاران نویسنده در سطح شهر

به مناسبت روز خبرنگار، تصاویر خبرنگارانی که در کنار فعالیت رسانه‌ای به تألیف و انتشار کتاب پرداخته‌اند، در سطح شهر تهران اکران شد.

باشگاه خبرنگاران جوان سازمان زیباسازی شهر تهران اعلام کرد: به مناسبت روز خبرنگار، تصاویر خبرنگارانی که در کنار فعالیت رسانه‌ای به تألیف و انتشار کتاب پرداخته‌اند، در سطح شهر تهران اکران شد. این اقدام در راستای پاسداشت تلاش‌های اهالی رسانه و ارج نهادن به نقش آنها در گسترش فرهنگ مکتوب و تولید محتوای فاخر انجام شد.

کتاب‌های منتشرشده این خبرنگاران در حوزه‌های گوناگون از جمله روایت‌نویسی، تاریخ شفاهی، تحلیل‌های اجتماعی و رسانه‌ای، جلوه‌ای از پیوند عمیق تعهد رسانه‌ای با اندیشه ماندگار قلم است.

سازمان زیباسازی شهر تهران با اجرای این طرح تلاش دارد تا چهره‌های ماندگار رسانه را به شهروندان معرفی کرده و نقش مؤثر خبرنگاران فرهیخته در ثبت و انتقال تجربه‌های جامعه را برجسته سازد.