جمعه 5 بهمن 1403

اگر میدان نبود در دیپلماسی چه کسی باقالی بار شما میکرد؟

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
اگر میدان نبود در دیپلماسی چه کسی باقالی بار شما میکرد؟

به گزارش گروه محمدرضا کائینی در صفحه اینستاگرام خود نوشت: در چرایی پخش سخنان محمد جواد ظریف از "ایران اینترنشنال"، دو مفروض وجود دارد. اول: مبلغان انتخاباتی او، با یا بی اطلاع اش، به این نتیجه رسیده باشند که فرآیند تبلیغاتی خود را، از شبکه سعودی‌ها کلید بزنند! مقومات این فرض، محتوای این صوت است که یکسره، در صدد بازسازی دو قطبی ادامه تحریم یا رفع آن، همکاری حاج قاسم با عوامل شکست برجام...

به گزارش گروه محمدرضا کائینی در صفحه اینستاگرام خود نوشت: در چرایی پخش سخنان محمد جواد ظریف از "ایران اینترنشنال"، دو مفروض وجود دارد. اول: مبلغان انتخاباتی او، با یا بی اطلاع اش، به این نتیجه رسیده باشند که فرآیند تبلیغاتی خود را، از شبکه سعودی‌ها کلید بزنند! مقومات این فرض، محتوای این صوت است که یکسره، در صدد بازسازی دو قطبی ادامه تحریم یا رفع آن، همکاری حاج قاسم با عوامل شکست برجام و در یک کلام، تلقی عقب مانده نظام در ترجیح میدان بر دیپلماسی است! البته ظریف در این فایل صوتی، اذعان دارد که ملت ایران هم در نهایت، طرف میدان را گرفته و از دیپلماسی او، حمایت نکرده اند! رفتار مصاحبه گر طناز و الکی خوش این گفتگو نیز، بیشتر به سازندگان فیلم‌های تبلیغی و حتی فیلم فارسی می‌خورد، تا یک گفت و شنود حرفه‌ای و ناظر به تاریخ. هم او در بخش‌هایی از این مصاحبه، وانمود می‌کند که این صوت یا فیلم، قرار نیست چندان در آرشیو بماند و خاک بخورد!

بیشتر بخوانید:

*س_ صوت کامل مصاحبه ظریف با لیلاز + دانلود_س*

دوم: (آنگونه که دولتیان سر دست گرفته اند) این است که مخالفان دولت یا نظام، با دست یازیدن به آرشیو خاطرات وزرای دولت، آن را تقطیع کرده و برای لطمه به وجهه مصاحبه شونده، بدان سوی آب‌ها فرستاده اند! در این صورت پرسش اینجاست: اگر نفوذ به بانک اطلاعات محرمانه دولت، تا این پایه مقدور است، چرا این جماعت از ساخت "گاندو" بر می‌آشوبد و منزه نمایی می‌کند؟ با این همه حرف این یادداشت، موارد فوق آمده نیست. مهم این است که این سخنان به هرشکل که نشر یافته باشد، آئینه تمام نمای گرایشات ظریف است! اعتقاد به انگاره بهت آور دیپلماسی بدون میدان یا دیپلماسی با اولویت دیپلماسی در شرایط امروز ایران، خوف انگیز به نظر می‌رسد! به او باید گفت: اگر میدان قدرت فراخ نشود و عمق استراتژیک توسعه نیابد، در عرصه دیپلماسی، (به قول خودش) چه کسی باقالی بار شما خواهد کرد؟ رئیس جمهور کنونی در اوایل دهه هشتاد، از چه روی مجبور به تعطیلی کامل صنعت هسته‌ای شد، اما سال‌ها بعد که سانتریفیوژ‌ها به بیست هزار رسید، تنها در باب تعداد آن به مذاکره نشست؟ این توسعه به قول شما "کمی"، چرا توانست دشمن را به امتیاز دهی وا دارد؟... این صوت شاید بیش از هر چیز، نشان از مظلومیت حاج قاسم و همگنانش داشته باشد! پناه بر خدا!