ایران خودرو
ایران خودرو
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بررسی بازار خودرو امروز سه شنبه 20 خرداد ماه و مقایسه آن با اول هفته نشانگر این است که بازار خودروهای تولید داخل شاهد نوسانات قیمتی قابل توجهی بوده است. بررسی دادهها نشان میدهد که اکثر مدلهای ایرانخودرو با افزایش قیمت همراه بودهاند، به طوری که مدلهای هایما 7 X با رشد 110 میلیون تومانی و لونا برقی با افزایش 90 میلیون تومانی بیشترین تغییرات...
دبیر انجمن صنایع همگن نیرو محرکه گفت: پیچیدگی فرآیند ثبت سفارش و ایرادات سیستمی سامانهها، اصلیترین عامل کندی و توقف تخصیص ارز به تولیدکنندگان داخلی است و باوجود قول وزارت صمت برای رفع موقت مشکل تا پایان مرداد، بانک مرکزی هنوز ارز کافی تخصیص نمی دهد.
مدیرکل دفتر صنایع خودرو وزارت صمت، موافقت این وزارتخانه با افزایش 25 درصدی قیمت خودرو را تکذیب کرد.
پس از ایران خودرو حالا نوبت سایپا رسیده است که در نامهای به سازمان بورس به دنبال اصلاح نرخ فروش محصولات خود رفته است؛ این درحالی است که زیان انباشته این شرکت همچنان بالاست و شائبه کاهش زیان انباشته با جیب مردم قوت گرفته است.
اقتصادنیوز: در حالی به روزهای پایانی فصل بهار نزدیک میشویم که بازار خودروی کشور با رکودی سنگین و قفل شدگی کامل در معاملات مواجه شده است.
اقتصادنیوز: افت ارزش معاملات، نشانهای روشن از کاهش رغبت سرمایهگذاران برای ورود به بازار یا حتی خروج از آن است که در اغلب موارد، به عنوان زنگ خطری برای روند نزولی آتی در نظر گرفته میشود.
کارشناس خودرو گفت: با توجه به اینکه مدیریت ایران خودرو در حال حاضر نه تنها مالکیت ندارد بلکه تحت کنترل بخش خصوصی است، ما با یک تکنیک بسیار مشخص به نام "باجگیری مدرن" روبهرو هستیم.
اقتصادنیوز: زیاندهی خودروسازان بزرگ کشور به یکی از مهمترین بحرانهای این بنگاه های اقتصادی تبدیل شدهاست؛ قائممقام مدیرعامل ایرانخودرو در اظهاراتی صریح اعلام کرد این شرکت روزانه حدود 200 میلیارد تومان زیان جدید تولید میکند.
دنیای اقتصاد: بورس در روزهای اخیر بدون شک یکی از بدترین عملکردهای خود را از حیث افت بازده و خروج پول به نمایش گذاشته است. بازار سرمایه از ابتدای هفته با کاهش ارتفاع نماگرها همراه شد. امروز هم شاهد عقبنشینی سهامداران حقیقی از خرید بودیم. اگرچه در دقایق ابتدایی معاملات روز دوشنبه، موج صعودی در بازار شکل گرفت اما در نهایت تقاضا پایدار نماند و رد پای فروشندگان مجددا نمایان شد. در نهایت...
اقتصادنیوز: به گفته سخنگوی شورای رقابت طبق مصوبه 543 فرآیند کارشناسی و کشف قیمت طبق دستورالعمل سال 1401 شورای رقابت توسط سازمان حمایت مصرف کننده و تولید کننده صورت می گیرد و بعد توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت به خودروسازان ابلاغ می شود.
سخنگوی شورای رقابت با تاکید بر این که ایران خودرو نمی تواند راسا برای محصولات خود قیمت اعلام کند گفت: عرضه خودروهای این شرکت در بورس هم غیرقانونی است و حتما با آن برخورد می شود.
سخنگوی شورای رقابت با هشدار به ایران خودرو اعلام کرد که این شرکت نمیتواند بهصورت مستقل قیمت محصولات خود را تعیین یا آنها را در بورس کالا عرضه کند. سپهر دادجوی توکلی تأکید کرد که هرگونه تخطی از مصوبه 543 شورای رقابت تخلف محسوب شده و با متخلفان برخورد خواهد شد.
سخنگوی شورای رقابت با تاکید بر این که ایران خودرو نمی تواند راسا برای محصولات خود قیمت اعلام کند گفت: عرضه خودروهای این شرکت در بورس هم غیرقانونی است و حتما با آن برخورد می شود.