یک‌شنبه 29 تیر 1404

فرهنگی خبرگزاری ایرنا

فرهنگی خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - رئیس سازمان صدا و سیما گفت: مراحل تولید سریال تاریخی «مهیار عیار» بدون یک روز وقفه طی شده است و در ماه‌های آینده پخش خواهد شد.

تهران - ایرنا - رئیس رسانه ملی گفت: یکی از نکات درخور توجه مجموعه نمایشی «نون خ»، قرارگرفتن قوم کُرد در جایگاه محور وحدت اقوام ایرانی است که رابطه میان اقوام، خرده‌فرهنگ‌ها و آداب و رسوم اقوام ایرانی با محوریت این قوم را برجسته می‌کند.

تهران - ایرنا - سیزدهمین جشنواره تئاتر «میثاق 13» به همت اداره هنرهای نمایشی سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران در فرهنگ‌سرای ارسباران برگزار می‌شود.

تهران - ایرنا - انتقاد موهبت است، نقد قابل بررسی است، اگر صحیح باشد عمل می‌شود، تا جایی که وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی می‌گوید کارگردان برجسته تئاتر کشور در نامه‌ای از موضوعی انتقاد کرده، که پس از بررسی آن بلافاصله ممنوعیت چند موضوع را برطرف کرده است.

تهران - ایرنا - وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: ملت‌های مسلمان پای کار حمایت از غزه آمده‌اند، امیدوارم فضایی ایجاد شود که دولت‌های اسلامی هم به توقعات مورد انتظار ملت‌هایشان عمل کنند.

ایرنا - تهران - مرتضی علیزاده کارگردان فیلم سینمایی «بی‌بدن» ضمن ارائه توضیحاتی درباره کوتاه شدن این فیلم برای اکران نوروزی، تاکید کرد وزارت ارشاد هیچ چالشی با این فیلم نداشته است.

تهران - ایرنا - وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای حضور در اجلاس وزیران اطلاع‌رسانی کشورهای سازمان کنفرانس اسلامی عازم استانبول ترکیه شد.

تهران - ایرنا - وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی درگذشت پدر حجت الاسلام و المسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی را تسلیت گفت.

تهران - ایرنا - کتاب «از نابهنگامی حیات تا سترون‌سازی خیال» مطالعه جامعه‌شناختی در ادبیات داستانی ایران، به نسبت خیال و زندگی در یک دوره تاریخی می‌پردازد و آن را در ادبیات داستانی پسامشروطه تا لحظه اکنون پی می‌گیرد.

تهران - ایرنا - بازیگر فیلم سینمایی «صبح اعدام» از سختی‌های تولید این اثر، نقدهای وارده به فیلم و ویژگی‌های بهروز افخمی از جمله زندگی در لحظه و تئوریسین بودن او گفت.

تهران - ایرنا - سینمای 2024 قرار است چندین رونمایی از برندهای معتبر داشته باشد اما تجربه ثابت کرده که تجمیع برندهایی به‌مراتب بیشتر از این میزان نیز نتوانسته گیشه سینمای جهان را تضمین کند علی‌الخصوص آن‌که نگرانی‌های عمیقی درباره گیشه 2024 وجود دارد و بنگاه‌های تحلیلی نیز اتفاق مهیجی را برای گیشه امسال تخمین نزده‌اند.

تهران - ایرنا - شانزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، تجلیل از مفاخر و برگزیدگان این رویداد پایان یافت.

تهران - ایرنا - وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه این نهاد محدودیتی برای حمایت از هنرمندان تجسمی و پاسخ به مطالبات آنان ندارد گفت: امسال هنرمندان تجسمی حضور قابل توجهی در دوسالانه ونیز خواهند داشت.

تهران - ایرنا - خواهر «پردیس افکاری» با تایید درگذشت این هنرمند گفت: خواهرم به دلیل عوارض ابتلا به سرطان درگذشت.

تهران - ایرنا - مدیرعامل صندوق توسعه اماکن تاریخی با بیان اینکه حلقه واسط بین میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری صندوق است، گفت: زیرا فعالیت صندوق با یک بنا شروع می‌شود، در طی مرمت و احیا از هنرمندان و صنایع دستی کمک می‌گیرد و خروجی آن به عنوان تاسیسات گردشگری در اختیار مردم قرارمی‌گیرد.

تهران - ایرنا - کتاب «قطار سریع‌السیر در ایستگاه پیراشکی‌های خانگی» داستان زندگی پسری است که بعد از درگذشت پدرش مجبور می‌شود مسیر زندگی‌اش را تغییر دهد، اما با کسب بلوغ فکری می‌تواند خود را با شرایط سازگار کند.