سه‌شنبه 25 شهریور 1404

فرهنگی خبرگزاری ایرنا

فرهنگی خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - پژوهش «بررسی کتیبه‌های فارسی در جهان» از شرق چین تا قلب آفریقا دستاوردهای نویافته بسیاری داشته که می‌تواند ارزش زبان فارسی را به عنوان یک زبان میانجی در بخش بزرگی از جهان نمایان کند.

یزد - ایرنا - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد گفت: حکیم ابوالقاسم فردوسی تلاش کرد بین دو تمدن ایران اسلامی و باستانی تعادل ایجاد کرده و گفتمانی معتدل برای حفظ فرهنگ ایران اسلامی بوجود آورد.

تهران - ایرنا - رهبر انقلاب اسلامی در بازدید سه ساعته از نمایشگاه کتاب علاوه بر تورق برخی از کتاب ها و توجه به مسائل به صنعت نشر، توصیه هایی داشتند که چراغ راهی برای مسئولان دولتی و فعالان حوزه کتاب شد.

تهران - ایرنا - رایزن سابق فرهنگی ایران در ژاپن گفت: ژاپن در پایانه شرق آسیا و ایران در پایانه غربی این قاره همواره به عنوان کشورهای موثر در عرصه بین‌المللی مطرح بوده‌اند.

تهران - ایرنا - عضو هیئت علمی مرکز پژوهش های توسعه وآینده نگری گفت: پانزده نفر از اساتید اقتصادی کشور که تحصیل کرده بهترین دانشگاه های دنیا هستند در تدوین کتاب «اصلاحات ساختاری بودجه» مشارکت داشته‌اند.

تهران - ایرنا - نشست نقد و بررسی "کتاب اسناد تاریخ کهن بودجه ریزی در ایران" با حضور نویسندگان این اثر مطالعاتی، پژوهشی و تاریخی به صورت حضوری و مجازی برگزار می شود.

تهران - ایرنا - یک پژوهشگر با اشاره به آثار کهن ایرانی مانند گلستان و بوستان گفت: این آثار می‌توانند اخلاق و فرهنگ را به کودکان آموزش بدهند.

تهران - ایرنا - مینی سریال هفت قسمتی «عاشورا» در ماه محرم و صفر امسال از آنتن رسانه ملی پخش می‌شود.

تهران - ایرنا - مدیر بخش بازرگانی نشر معارف معتقد است درحالی که برخی ناشران به جا عمل می کنند ولی بعضی به کسب و کار دیگر ناشران آسیب می رسانند

مشهد - ایرنا - قائم مقام وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: هویت ملی ایرانیان در پرتو شاهنامه فردوسی بازسازی شد و این شاعر حماسی بیش از 2 هزار بار از عنوان ایران در شاهنامه استفاده کرده است.

تهران - ایرنا - رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گفت: اگر کسی می‌خواهد در عرصه دیپلماسی تحولی ایجاد کند، لازمه آن بازگشت به منویات و فرازهای معمار کبیر انقلاب و رهبری است.

تهران - ایرنا - رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به کسانی که به دنبال اهداف جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور هستند، سفارش کرد تا کتاب «دیپلماسی انقلاب» را مطالعه کنند.

تهران - ایرنا - قائم‌مقام سی‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب با ارائه گزارش از هیات رسیدگی به تخلفات این نمایشگاه گفت: در رسیدگی به تخلفات هفت پرونده مورد بررسی قرار گرفت و یکی از پرونده‌ها برای تعطیلی غرفه از دستور کار خارج شد، از پنج ناشر به دلیل نبود پوشش هماهنگ با آیین‌نامه نمایشگاه تعهد کتبی گرفته شد.

تهران - ایرنا - سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان که قرار است، مهر امسال در اصفهان برگزار شود، فراخوان خود را منتشر کرد.

تهران - ایرنا - معاون میراث‌فرهنگی تهران گفت: ملک موسوم به ساختمان چاپ رنگین در محدوده خیابان صف تخریب نشده است.

تهران - ایرنا - مدیر بخش سینماکتاب سی و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت: هدف از برپایی این بخش این بوده که فیلم‌های کوتاه، مستند، انیمیشن و سینمایی که از کتاب اقتباس شده یا در مورد نویسنده‌ها بوده را اکران کنیم تا هم‌نشینی کتاب و سینما اتفاق بیفتد.