سه‌شنبه 4 شهریور 1404

ورزشی خبرگزاری ایسنا

ورزشی خبرگزاری ایسنا

تعدادی از دوندگان دوهای سرعت ایران در مسابقات بین‌المللی ترکیه به رقابت با ورزشکاران سایر کشورها پرداختند.

مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس به دلیل پارگی رباط صلیبی 6 ماه از میادین دور خواهد بود.

دروازه‌بان تیم ملی می‌گوید برای قطعی شدن صعود به جام جهانی کافی است که بهترین خودمان باشیم.

سان انگلیس فاش کرد آنتونیو کونته به سران تاتنهام هشدار داده است در صورتی که در نقل و انتقالات خرج نکنند از این تیم می‌رود.

سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان خوزستان از احتمال میزبانی شهر اهواز به جهت برگزاری رقابت‌های بین المللی کشتی فرنگی جام تختی خبر داد.

اردوی تیم‌ها ملی مردان و زنان بدمینتون از اول بهمن آغاز خواهد شد.

داوران هفته پانزدهم لیگ برتر فوتبال مشخص شدند.

تیم فوتبال نفت مسجدسلیمان روزهای خوبی را در لیگ برتر سپری نمی‌کند.

صفحه اینستاگرام باشگاه بارسلونا ویدیویی از سفر تیم به عربستان را منتشر کرد ولی به جای پرچم عربستان از پرچم یمن استفاده کرد.

تیم ملی شمشیربازی سابر ایران آخرین جلسه تمرینی خود را پیش از اعزام به جام جهانی گرجستان، عصر دوشنبه 20 دیماه برگزار کرد.

برخی باشگاه‌های انگلیسی خواستار تحقیق درباره تعویق دیدار لیورپول در جام اتحادیه شدند.

دو مدیر ارشد فیفا نحوه اجرای آفساید خودکار را توضیح دادند که قرار است در جام جهانی مورد استفاده قرار گیرد.

رسانه اسکاتیش تایمز در مقاله‌ای به بررسی بازیکن جوان تیم ملی فوتبال ایران پرداخت.

بلاتکلیفی مدیریت فدراسیون، وزنه‌برداران رده جوانان را خانه‌نشین کرده است و سرمربی تیم نسبت به عواقب این اتفاق هشدار جدی داد.

برنامه هفته هفدهم لیگ برتر والیبال مردان که چهارشنبه برگزار می‌شود، اعلام شد.

کاپیتان سابق ذوب‌آهن در واکنش به صحبت‌های تارتار درباره ماجرای کنار گذاشتن این بازیکن از جمع سبزپوشان اصفهانی می‌گوید او فقط فرار رو به جلو می‌کند و صداقت کافی را ندارد.