یک‌شنبه 30 دی 1403

ایفای نقش مادری و فعالیت اجتماعی منافاتی باهم ندارد

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع

سخنگوی دولت با اشاره به ظرفیت‌های شاخص بانوان در عرصه‌های مدیریتی و اجتماعی، معرفی بانوان الگو را موجب اعتمادآفرینی جامعه زنان و حاکمیت عنوان کرد و گفت: شناسایی این ظرفیت‌ها نیازمند اقدام مسئولان و مردم و به ویژه بانوان است.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، علی بهادری جهرمی، سخنگوی در جلسه هم اندیشی با جمعی از بانوان فعال در عرصه‌های مختلف اجتماعی که به مناسبت روز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) برگزار شد با اشاره به ظرفیت بالای زنان گفت: در همه عرصه‌های مختلف اجتماعی، بانوان کشور نشان داده‌اند که چه به جهت نظم و چه از لحاظ دقت، دلسوزی، امانتداری و سایر مؤلفه‌های مهم دیگر از ظرفیت‌های بالایی برخوردار هستند و این مساله قابل مقایسه و کتمان نیست.

سخنگوی دولت در ادامه افزود: من در دوران حضور در نهاد وکالت و تعامل با جامعه حقوقدانان و وکلا اثرگذاری و دقت بانوان را در احقاق حقوق مردم مشاهده و درک کردم و در حوزه پزشکی نیز این تلاش و دلسوزی از سوی پزشکان زن کاملاً محسوس است اما با این وجود در بکارگیری از ظرفیت بانوان در عرصه‌های اجتماعی همچنان جای کار بیشتری وجود دارد. وی ادامه داد: استفاده بیشتر از ظرفیت زنان به اقدام فرهنگی و اجرایی در عرصه های حاکمیتی و مردمی نیاز دارد گفت: مشکلات بانوان اغلب با نگاه مردانه دیده شده و با عینک مردانه مشکلات احصا می‌شود بنابراین، اولویت این است که بانوان مشکل بانوان را مطالبه و حل کنند. بهادری جهرمی در خصوص اظهارات مطرح شده از سوی بانوان در این جلسه از جمله ارتقا سطح مسئولیت های زنان در استان ها نیز گفت: به عنوان سخنگوی دولت هم منعکس کننده مشکلات به نهادهای تصمیم گیرنده هستیم و هم درخواست‌ها را در جلسات و شوراهای عالی مطرح می‌کنیم. سخنگوی دولت با بیان اینکه حضار در این جلسه از بانوان شاخص و الگوی جامعه هستند افزود: یکی از راه های افزایش نقش حضور زنان در جامعه معرفی زنان الگو و شاخص به مردم و رسانه ها است که دو مزیت دارد یکی اینکه موجب افزایش اعتماد به نفس زنان و دیگری موجب افزایش نقش آفرینی آن‌ها در مسئولیت ها می‌شود. بهادری جهرمی ضمن اعلام آمادگی برای کمک به معرفی زنان الگو و موفق گفت: شورای اطلاع رسانی دولت در این زمینه پشتیبان است و چه در سطح رسانه‌ای و چه در سطح دولت آمادگی لازم را داریم تا با همکاری معاونت زنان ریاست جمهوری زنان موفق و فعال که توانسته اند در کنار توجه به نقش مهم و اساسی زن ایرانی و مسلمان در خانواده؛ فعالیت های علمی و اجتماعی خوبی را هم انجام دهند به جامعه معرفی و الگوسازی نماییم. وی افزود: معرفی زنان موفق در گذر زمان تاثیرگذاری خواهد داشت؛ چرا که وقتی نمونه های شاخص در هر عرصه ای افزایش یابد، امکان فعالیت و بهره برداری از ظرفیت های مغفول در جامعه هم بیشتر می‌شود. سخنگوی دولت اظهار داشت: اشتغال زایی و ارتقا فعالیتهای اجتماعی باید به گونه‌ای باشد که ضربه ای به نقش مادری نباشد و وجود نمونه های شاخصی همچون شما نشان میدهد منافاتی بین ایفای نقش مادری، پوشش حجاب اسلامی و انجام مسئولیت های اجتماعی در جامعه ایران وجود ندارد. وی افزود: در بحث ازدواج جوانان نیز برای هر نوع کمک، تمام قد اعلام آمادگی می‌کنیم. بهادری جهرمی با بیان اینکه مشکلات ازدواج جوانان از دغدغه‌های مهم است گفت: در این راستا تمهیدات مختلفی اندیشیده شده است. وی کمک به ازدواج آسان و کاهش هزینه های ازدواج را یکی از برنامه‌های دولت عنوان کرد و گفت: در جلسه ستاد اقتصادی دولت پیشنهادهایی برای کمک به خرید جهیزیه جوانان با قیمت مناسب در نظر گرفته شده است که قرار شده یک بسته عملیاتی و جامع تهیه و با همکاری دستگاه‌های مسئول اجرا شود.

در ابتدای این دیدار خانم‌ها سیده فاطمه مقیمی (فعال اقتصادی و کارآفرین)، عالیه مهرابی (شاعر و نویسنده)، زهره حسینی (مدیر پلتفرم همدم)، سپیده بابایی (ملی پوش ورزشکار و قهرمان رقابت‌های کشتی بانوان جهان)، بهناز ضرابی زاده (فعال فرهنگی و ادبی و نویسنده کتاب دختر شینا)، سعیده زمانی (خبرنگار)، وفا صدقی (استاد دانشگاه، فعال فناوری فضایی و مدیر پروژه ماهواره پیام) به طرح دیدگاه‌ها و نظرات خود پرداختند و دغدغه‌های جامعه بانوان در عرصه‌های مختلف را بیان کردند.

انتهای پیام