این افراد تا آخر ماه رمضان صاحب خانه می شوند
33 هزار واحد مسکن تا انتهای ماه رمضان به نیازمندان کمیته امداد اهدا میشود.
مراسم امضای تفاهمنامه برای ساخت 30 هزار واحد مسکونی بین کمیته امداد و بنیاد مسکن با حضور سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد، و غلامرضا صالحی، رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، عصر امروز برگزار شد.
بختیاری رئیس کمیته امداد در مراسم امضای تفاهمنامه ساخت 30 هزار واحد مسکن میان کمیته امداد و بنیاد مسکن مطرح کرد: طبق تفاهمنامه 30 هزار واحد مسکونی در کل کشور است که توزیع استانی آن توسط کمیته امداد انجام میشود و افرادی که به بنیاد مسکن معرفی میشوند تحت پوشش کمیته امداد هستند.
وی افزود: از صفر تا صد این واحدها از زمان تهیه نقشه برداری، نظارت، صدور پروانه و عملیات اجرایی تماماً به عهده بنیاد مسکن بوده است.
بختیاری گفت: منابع مالی، تسهیلات بانکی کم بهره است، که دوره بازگشت 20 ساله و کارمزد 5 درصد دارد و 2 سال دوره تنفس برای ساخت مسکن در نظر گرفته شده است. در واقع کمکهایی است که کمیته امداد از محل خیرین جمعآوری کرده به بنیاد مسکن جهت ساخت پرداخت میکند.
رئیس کمیته امداد ادامه داد: تفاهمنامه قبلی که بین کمیته امداد، بنیاد مسکن و بسیج سازندگی بود، برای تأمین 40 هزار واحد مسکونی بوده و تمام افرادی که واجد شرایط بودند و به بنیاد مسکن معرفی شدند، عملیات اجرایی ساخت مسکنهای آنها به اتمام رسیده و بخشی هم در آخرهای پایان کارشان است، ان شاالله تا پایان ماه رمضان و عید فطر بتوانیم 33 هزار از واحدهای تفاهمنامه را افتتاح کنیم و تحویل متقاضیان دهیم.
وی مطرح کرد: در بحث مسکن محرومین نهادهای دیگری چون ستاد اجرایی، بسیج سازندگی، بنیاد مستضعفان، بنیاد مسکن و کمیته امداد به ما کمک میکنند.
بختیاری در پایان گفت: مددجویانی که نسبت به ساخت مسکن اقدام کردند، اما امکان تکمیل را نداشتند به آنها نیز واحد تخصیص میگیرد.
وظیفه دولت در جهت ساخت مسکن شامل فراهم کردن زمینهای مناسب برای ساخت مسکن، ارائه تسهیلات مالی و مالیاتی به سازندگان مسکن، تنظیم و نظارت بر استانداردهای ساخت و ساز مسکن، ارائه وامهای مسکن به خریداران مسکن با شرایط مقرون به صرفه، و تنظیم سیاستها و برنامههایی برای تامین مسکن مقرون به صرفه برای اقشار کمدرآمد جامعه میباشد.
علاوه بر این، وظیفه دولت شامل پشتیبانی از تحقق اهداف ملی در زمینه مسکن، ایجاد سیاستهای مسکن مناسب برای تنظیم بازار مسکن و جلوگیری از افزایش نامتناسب قیمتها، توسعه زیرساختهای لازم برای اجرای پروژههای مسکن، ارتقای کیفیت و تنوع مسکن موجود، ارتقای شفافیت و اصلاحیت در صنعت ساخت و ساز مسکن، و برنامهریزی برای توسعه پایدار و هوشمند در حوزه مسکن نیز میباشد.